Binjakët

Çfarë thonë yjet për shenjën: Binjakët

Horoskopi Ditor

20 Shkurt 2018

Do të keni mundësi të shumta për të zgjidhur ndonjë problem në fushën e ndjenjave. Kërkoni ndjesë, hidheni ju hapin e parë dhe çdo gjë do të rregullohet! Nëse jeni vetëm, kushtojani kohën më të mirë një miqësie, e cila mund të ndryshojë tërësisht jetën tuaj. Në sferën profesionale i keni rrugët e hapura, për të marrë suksesin që meritoni. Herët apo vonë do të vijë, mos u dëshpëroni.

Horoskopi Javor

19 Shkurt 2018 - 25 Shkurt 2018

Nuk mund ta injoroni kurrsesi praninë e katër planetëve që favorizojnë shenjën tuaj gjatë kësaj jave. Por, ju do të ndiheni më të përkëdhelur prej Saturnit, duke mos i kushtuar shumë rëndësi ndikimit të Neptunit. Do të veproni në mënyrë racionale, duke bashkëpunuar me kë keni pranë, gjithmonë duke respektuar rregullat dhe në përshtatje me kontekstin. Në fundjavë do të ndiheni më të lirë nga barra e përgjegjësive dhe do të merrni veten nga lodhja.

Horoskopi Mujor

Shkurt 2018

Marsi, planeti i pasionit dhe veprimit, udhëton në arenën e marrëdhënieve tuaja. Investoni burimet tuaja në atë që me të vërtetë besoni. Ndërsa mund të ketë mosmarrëveshje dhe argumente në marrëdhëniet tuaja më intime, veçanërisht kur ju ose ata që janë më afër jush nuk jeni përgjegjës për jetën e tyre, ekziston edhe mundësia për ndershmëri dhe intimitet më të madh nëse jeni të gatshëm të jeni të sinqertë dhe ta quani atë siç e shihni. Nëse keni dashur të pastroni ambientin që ju rrethon, kjo është koha. Gjithashtu këtë periudhë do të keni qartësi më të madhe dhe vetëdije për atë që duhet bërë që ju të ndiheni të sigurt dhe të rinisni kontaktin me familjen që mund të jeni larguar disi. Jini të hapur ndaj dashurisë dhe mbështetjes së tyre, veçanërisht kur është e papritur.

Vitin 2018 do ta nisni me një ndjesi të pakushtëzuar lirie. Do të ndiheni të lirë të mendoni për veten, për projektet personale, për kultivimin e interesave tuaja, pa hezituar dhe pa e vrarë mendjen. Do të jetë një vit përgjithësisht pozitiv gjatë të cilit do të gjeni sërish vetëbesimin. Në aspektin profesional, do të vihet re pozicionime planetësh të ndryshëm muaj pas muaji që do të sjellin me vete prirjen për përmirësim në raport me vitin e kaluar. Disa muaj progresi profesional do të jetë më i shpejtë e disa të tjerë më i ngadaltë. Prej nëntorit, duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë gjendjes financiare. Mos rrezikoni me ndonjë financim të mundshëm dhe bëjini mirë llogaritë. Mos u druani: Viti 2018 do të jetë më i mirë se ai që lamë pas. Në aspektin sentimental, do të ndihet më së shumti atmosfera e lirisë që karakterizon pozicionimin e yjeve në shenjën tuaj. Do t’ju lindë dëshira që t’i shfaqni lirshëm dëshirat, të distancoheni nga gjithçka që ju ka bërë të vuanit dhe të zgjoni sërish pasionin, duke përqafuar kështu risi në çift apo në mënyrën e të dashuruarit, nëse jeni beqarë. Në rast të ndonjë flirti, bëni kujdes nga Neptuni që mund t’ju shtyjë ta idealizoni personin me të cilin shoqëroheni. Tregohuni realistë dhe do të qëlloni në shenjë. Në aspektin e shëndetit, nëse keni vuajtur nga probleme shëndetësore deri tani, viti 2018 do të tregohet bujar me ju, sidomos nëse problemi ka pasur lidhje me depresionin apo vetëbesimin e ulët. Ky vit mund të bëjë mrekulli për gjendjen tuaj psikologjike. Do të ndiheni më të qetë dhe do t’i shihni pengesat si të kapërcyeshme. Do të jetë një vit i shkëlqyer për të zbuluar nevojat e organizmit tuaj dhe për t’i plotësuar ato. Ka ardhur koha që ta merrni më seriozisht shëndetin tuaj fizik. Mjaft me ëmbëlsirat, alkoolin apo me ushqimet e rënda dhe filloni një regjim me ushtrime fizike. Mësoni që t’i thoni “jo” gjithçkaje që mund të dëmtojë trupin tuaj. Gjatë nëntë muajve të parë të vitit, ata që i përkasin kësaj shenje do të jenë të rrethuar nga dashuria dhe romanca. Për sa i përket fushës së karrierës, profesioni dhe puna juaj mund t’ju duken të pazakonta në një mënyrë apo një tjetër. Por juve mund t’ju shfaqen mundësi të reja, ndaj sigurohuni që ajo që ju ofrohet të jetë e realizueshme.

Atmosfera e lirisë do të ndihet në dashuri gjatë 2018-ës. Do të keni dëshirë të shpalosni dëshirat tuaja lirisht, të distancoheni nga ata që ju kanë bërë të vuani, të shprehni emocionet tuaja dhe të shijoni pasionin, qofshit çift apo beqar/e. Gjithsesi kujdes Neptunin, që nga Peshqit mund t’ju bëjë të idealizoni atë që ju pëlqen. Tregohuni realist dhe do t’ia dilni më së miri!

Në 2018-ën, pozicionimi i planeteve muaj pas muaji do të ketë shumë rëndësi për ju. Në përgjithësi ata do t’ju favorizojnë më shumë sesa vitin e kaluar. Në disa muaj progresi do të jetë më i ngadaltë, në disa të tjerë më i shpejtë. Nga nëntori, kujdes me të ardhurat dhe shpenzimet. Mos kini frikë; 2018 do të jetë vit më i mirë sesa 2017!

Nëse një vit më parë keni vuajtur nga shqetësimet, 2018 do të tregohet i mirë me ju. Sidomos nëse vuani nga depresioni ose vetëbesimi. Ky vit do të përmirësojë humorin tuaj. Një këshillë; merreni me të mirë trupin tuaj.