Bricjapi

Çfarë thonë yjet për shenjën: Bricjapi

Horoskopi Ditor

20 Shkurt 2018

Do të jeni më aktivë se zakonisht, ku do të ndiheni të pushtuar nga një ajër i freskët. Gjithçka në sajë të ndikimit të Hënës, gjë që do të bëjë që partneri/ja t’iu konsiderojë më joshës se zakonisht. Ata që janë vetëm gjatë kësaj dite do të sistemojnë një çështje që kanë përzemër, duke rigjetur buzëqeshjen.

Horoskopi Javor

19 Shkurt 2018 - 25 Shkurt 2018

Ndonjëherë duket sikur yjet na japin sinjale kontradiktore, por në fakt nuk është kështu. Mërkuri dhe Saturni ju diktojnë që të tregoheni të logjikshëm e të mendoni për të ardhmen. Por, falë bashkëveprimit të Venusit me Neptunin, ju mund të mos i keni shumë të qarta objektivat tuaja, sidomos në aspektin profesional. Do të përqendroheni më shumë te gjendja juaj shpirtërore, ndërsa në fundjavë Dielli do të ndikojë për mirë në shenjën tuaj.

Horoskopi Mujor

Shkurt 2018

Të udhëhiqni, ndiqni ose të dilni nga rruga, ju mund të bëni gjithçka pasi Marsi, planeti i lëvizjes dhe iniciativës, raporton se është në shenjën tuaj në datën 6, të cilën ai e bën vetëm çdo 2 vjet. Si shenjë lëvizëse e tokës, zakonisht jeni të mbushur me ngritje dhe shkoni për të ngjitur malin tuaj të suksesit, por tani jeni të pandalshëm. Kur Marsi është në shenjën tuaj, është koha të bëheni një me pasionin tuaj. Jini të vetëdijshëm se ju mund të kandidoni lehtë mbi të tjerët tani me dëshirën tuaj për të arritur qëllimet tuaja. Me Diellin, Venusin dhe Hënën të gjitha tek Ujori, që sfidon konventën dhe \status quo-në, në shtëpinë tuaj të burimeve(paratë, koha, lëndët e para), ju mund të largoheni disi nga mënyra juaj e zakonshme e rezervuar dhe serioze e të bërit të gjërave sepse vendosni se ekziston një mënyrë më inovative për të përdorur talentet dhe burimet tuaja.

Viti i kthesës së madhe ka mbërritur! Sukseset do të ndjekin njëri-tjetrin. Saturni dhe Plutoni do të jenë në shenjën tuaj. Ky pozicionim do t’ju ndihmojë të arrini pikësynimet dhe objektivat në çdo sferë. Mos hiqni dorë prej asgjëje në emër të suksesit, por mos harroni kurrë humanizmin, empatinë dhe solidaritetin! Kështu, përpos suksesit financiar, do të fitoni diçka edhe më të vyer: respektin dhe vlerësimin e atyre që ju rrethojnë. Në aspektin profesional, viti 2018 do të jetë viti i arritjeve dhe kurorëzimit me sukses të përpjekjeve. Çfarë ju mundonte deri tani, miq të Bricjapit? Përgjigjja do të vijë njëzëri: do të keni resurse më të mëdha financiare. Pozicionimi i Jupiterit deri në nëntor do t’ju mundësojë vënien në zbatim të ujdive me leverdi, shtimin e të ardhurave, marrjen e shpërblimeve shtesë apo gjetjen e ndonjë vendi pune të lakmuar. Angazhimi juaj do të jetë i vazhdueshëm dhe frytet do të jenë tejet të volitshme gjatë gjithë vitit. Në aspektin sentimental, ju presin surpriza mjaft të këndshme gjatë këtij viti kaq të bukur. Do të ndiheni të sigurt në vetvete dhe do t’i kërkoni partnerit pa asnjë problem gjithçka që dëshironi. Arritje në sferën e ndjenjave dhe qëndrueshmëria emocionale do t’ju shoqërojnë gjatë gjithë vitit. Nëse jeni beqarë, është një periudhë e shkëlqyer për të shtuar besimin në aftësitë tuaja joshëse. Edhe flirtet do të jenë të mrekullueshme, sidomos në periudhën maj-nëntor, një periudhë befasuese dhe magjike në shumë aspekte. Në aspektin e shëndetit, do të ndiheni mirë, mbase sepse rrethanat do të paraqiten të favorshme. Jo vetëm të fortë dhe të shëndetshëm fizikisht, por edhe të qetë në pikëpamjen emocionale, më të gëzuar dhe më të prirë për të buzëqeshur. Do të jetë gëzim i madh për ata që do t’ju shohin të çeleni. Vetëm një këshillë, në periudhën maj-nëntor, nëse jeni në moshë, shtatzënia duhet parë si një mundësi konkrete.

Surpriza të këndshme ju presin gjatë 2018-ës! Do të ndiheni të sigurt dhe do t’i kërkoni pa probleme partnerit atë qëdoni. Stabiliteti emotivdo t’ju shoqërojë përgjatë gjithë vitit. Nëse jeni beqar/e kjo do të jetë një periudhë e bukur për të fituar vetëbesimin dhe rifituar potencialin sensual. Flirtet do të jenë të mrekullueshme, sidomos nga maji në nëntor, një periudhë kohore që gati gati do t’ju duket magjike!

Vit arritjesh, konfirmimesh, impenjimesh që do të përmbyllen me sukses. Çfarë ju mungon Bricjapë? Përgjigjen do ta keni gati: Më shumë të ardhura. Me Jupiterin tek Akrepi deri në nëntor do të keni mundësi të siguroni të ardhura të mira, të arrini sukses në biznes, të merrni bonus, ose të gjeni një punë mirë të paguar. 2018 do të jetë një vit me plot avantazhe për ju!

Do të ndiheni mirë, sepse rrota e fatit do të jetë në anën tuaj. Do të jeni plot shëndet, por edhe të qetë dhe plot humor. Do të rilindni. Nëse doni të zgjeroni familjen periudha maj-nëntor është perfekte.