Dashi

Çfarë thonë yjet për shenjën: Dashi

Horoskopi Ditor

20 Shkurt 2018

Do të mërziteni me ata që nuk ju kuptojnë, dhe që duan të kenë të drejtë me çdo kusht. Por mos e teproni, ndoshta nga ana tjetër, mund të ketë më shumë dëshirë dhe gatishmëri nga sa mendoni. Ata që janë vetëm do të kenë njohje dhe eksperienca të reja. Sa i takon sferës profesionale, parashikohen avantazhe të vazhdueshme, sidomos në sektorin financiar.

Horoskopi Javor

19 Shkurt 2018 - 25 Shkurt 2018

Ju të lindurit e shenjës së Dashit nuk shquheni për durim, por megjithatë prania e Marsit në shenjën tuaj do t’ju ndihmojë të pranoni realitetin dhe dukuritë ndaj të cilave zakonisht rebeloheni. Do të përballeni me njerëz që nuk i kanë idetë e qarta, por që nuk e kuptojnë se si ndikon kjo te të tjerët përreth tyre. Në fundjavë, falë dhe pozicionimit të Marsit dhe Venusit, mund t’ju soset durimi dhe të shfaqni shenja pakënaqësie. Gjithçka do të zgjidhet duke folur qartë.

Horoskopi Mujor

Shkurt 2018

Pasi Marsi, planeti juaj engjëll mbrojtës, kalon në Bricjapin ambicioz, të përgjegjshëm, të disiplinuar, të orientuar drejt suksesit, ju do e keni më të lehtë për të marrë hapa në malin e ëndrrave tuaja. Qëllimi juaj është të ndjekësh pasionet dhe dëshirat në mënyrë spontane dhe pa paralajmërime. Marsi në Bricjap shton praktikën dhe organizimin për natyrën tuaj të guximshme, kurajoze dhe pioniere. Ndërsa çdo hap që ngjitesh e bën me durim, duke treguar këmbënguljen tënde, vendosmërinë dhe bindje, të jeni të sigurt se do të arrini në krye. Ju jeni duke ngjitur shkallë me rëndësi dhe nuk do të ndaloni, derisa të arrini ku synoni. Nuk ka më mirë se një Dash, me një plan të përcaktuar qartë dhe angazhimin për ta zbatuar atë.

Viti 2018 do të kërkojë prej jush që të veproni me maturi dhe të rishikoni busullën e brendshme të orientimit, sepse është një periudhë ndryshimesh të mëdha në disa sfera që do të shpërblehen më së miri në fund të vitit. Në aspektin profesional, ju të lindurit në shenjën e Dashit keni hedhur hapa të mëdha përpara dhe keni arritur objektiva të rëndësishme. Tashmë duhet t’i mbroni arritjet tuaja nga konkurrenca, nga paqëndrueshmëria vetjake, por edhe nga polemikat. Mund të hasni persona konfliktualë që bëni mirë t’i shmangni. Në fundvit, Jupiteri dhe Shigjetari do t’ju sjellin rezultate të shkëlqyera në sferën financiare. Në aspektin sentimental, dashuria do të jetë e paparashikueshme. Do të jetë një vit plot ndjenjë për ju miq të shenjës së Dashit. Urani në shenjë ka sjellë surpriza pozitive, por edhe ndodhi të pakëndshme. Planeti i risive do të largohet nga shenja juaj, por do të lërë brenda jush shpirtin e lirë, respektin për veten, dëshirat të zjarrta dhe ndjesitë e thella, si edhe qëndrueshmërinë emocionale. Pikërisht këto arritje do të vihen në provë nga Plutoni dhe Saturni dhe do t’ju duhet t’i mbroni me mendjemprehtësi. Në aspektin e shëndetit, viti nuk paraqitet problematik, por duhet të bëni kujdes me disa shqetësime të vogla dhe ta trajtoni me respektin që meriton trupin tuaj. Mos e lodhni veten fizikisht dhe sidomos mos e mbingarkoni trurin me mendësi negative. Me pak fjalë, ruani ekuilibrin fizik dhe psikologjik dhe përkushtojuni mirëqenies suaj.

Në 2018, dashuria do të jetë e paparashikueshme. Pra prisni të papriturën. Ky do të jetë një vit impenjues. Urani që ndodhet në shenjën tuaj do t’ju sjellë nga të gjitha, gjëra të mira, por edhe nga ato që s’do t’ju pëlqejnë. Planeti i ndryshimeve dhe të rejavepo ju lë, por shpirti juaj i lirë, intuita për të respektuar veten tuaj, ndjenjat dhe dëshirat tuaj do të mbeten. Pikërisht këto arritje tuajat do t’i vënë në provë Plutoni dhe Saturni. Mbrojini, por me kujdes!

Nëse hidhni vështrimin pas, nuk keni sesi mos të pranoni sa rrugë të gjatë keni bërë. Në përgjithësi keni bërë hapa përpara, qoftë edhe një të vetëm… Tani duhet të mbroni arritjet tuaja. Rreziku i vërtetë do të jetë të përballeni me një person që më mirë do ishte ta evitonit. Ka shumë mënyra për t’iu shmangur konfliktit. Në fund të vitit, Jupiteri tek Shigjetari do t’ju sjellë të ardhura shumë të mira.

Duhet të tregoni kujdes me gjërat e vogla, të respektoni energjitë dhe trupin tuaj. Ashtu siç kujdeseni për higjenën e trupit, duhet të kujdeseni për emocionet tuaja. Pushimet, gjatë të cilave do të relaksoni veten tuaj dhe nuk do të mendoni për gjërat e tjera, ju bëjnë shumë mirë.