Peshqit

Çfarë thonë yjet për shenjën: Peshqit

Horoskopi Ditor

20 Shkurt 2018

Dashamirësia dhe entuziazmi do ju karakterizojnë duke ju dhënë siguri dhe vetëbesim. Do të arrini që të transmetoni emocionet tuaja tek personi që dashuroni dhe do të përjetoni momente vërtetë të ëmbla Ata që janë vetëm do të spikasin në shoqëri dhe kanë të gjitha mundësitë për të bërë për vete një person. Angazhimet në punë, do t’iu marrin shumë kohë, por rezultati do të jetë i kënaqshëm.

Horoskopi Javor

19 Shkurt 2018 - 25 Shkurt 2018

Kjo do të jetë një javë mjaft e mbarë. Do të jenë të shumtë planetët që do të ndikojnë pozitivisht në shenjën tuaj dhe natyra juaj e çiltër do të dalë në pah. Do të ndiheni mirë, pavarësisht sjelljes serioze të atyre që keni pranë. Përpiquni të argëtoheni në fundjavë dhe të mos shqetësoheni për problemet që do t’ju duhet t’u jepni zgjidhje ditën e hënë. Shijojeni shoqërinë e atyre që, ashtu si ju, duan të ndihen të lirë dhe ta shohin të ardhmen me optimizëm.

Horoskopi Mujor

Shkurt 2018

Ju nuk mund të jeni të qartë se cilin oqean ju jeni duke notuar si Jupiter, një nga planetët tuaj, i cili fillon ciklin e saj 4-mujo në datën 1. Normalisht, ju jeni reflektues dhe skeptik nga natyra, por ju mund të ndjeheni me të sigurtë dhe në një zonë rehatie kur ju i lejoni vetes të jeni para ditëlindjes suaj. Ju do të ndjeheni më shumë në shtëpi, pasi Dielli kthehet në shenjën tuaj më 18. Dhe me Merkurin, planeti i komunikimit, që rrjedh në shenjën tuaj në 16 dhe Venusin, planeti i dashurisë, më 26, i gjithë Universi do të duket si oborri i shtëpisë tuaj. Ndjeshmëria juaj intuitive për të tjerët do të rritet tani, që do të thotë se është edhe më e rëndësishme për të vendosur kufijtë personalë, ndërsa ju gjithashtu mbeteni të hapur për të tjerët. Mos harroni, të dashur Peshq, vetja juaj ka rëndësi para të gjithëve.

Viti 2018 do të jetë tejet pozitiv. Do të ndiheni të fortë e të vendosur, të sigurt në vetvete, të gatshëm për të hedhur pas krahëve këto vite të mundimshme. Jo vetëm kaq, të gatshëm të fitoni gjithçka që ju takon në çdo fushë e sektor. Pra, një ogur i mirë që do të sjellë surpriza shumë të bukura. Në aspektin profesional, do të përkushtoheni me seriozitet, do të krijoni raporte të rëndësishme. Të gjithë të lindurit në shenjën tuaj do të keni një qëllim të përbashkët, pavarësisht kushteve në të cilat niseni: të përmirësoni gjendjen tuaj dhe të arrini një hov cilësor. Gjatë vitit gjendja financiare do të jetë më e favorshme dhe të ardhurat në shtim e sipër. Kjo dukuri do t’ju shoqërojë deri në mes të muajit nëntor. Përgjatë gjithë vitit ju presin konfirmime të shumëpritura në sferën profesionale. Në aspektin sentimental, do të ndiheni të lumtur, të kënaqur dhe të dashuruar. Kështu do të ndikojnë yjet te ju për këtë vit. Po ashtu do t’ju vijë në ndihmë fleksibiliteti në marrjen e vendimeve të rëndësishme që do të rezultojnë me baza të forta. Yjet kërkojnë me ngulm t’ju sjellin qëndrueshmërinë aq të shumëpritur në sferën afektive. Një periudhë e shkëlqyer për të gjetur dashurinë, për të gjetur personin e duhur dhe për të nisur krijimin e familjes, nëse e shihni të arsyeshme. Periudha maj-nëntor sjell surpriza të pafundme. Në aspektin e shëndetit, viti 2018 do të jetë viti i rikuperimit të plotë fizik dhe psikologjik, sepse do të përfshijë trupin dhe mendjen. Do të ndiheni shëndoshë e mirë dhe në formë të shkëlqyer fizike. Nëse doni të përmirësoni aspektin estetik, sidomos tonifikimin e lëkurës, mund të arrini mrekulli me ndihmën e Saturnit.

Të lumtur, të kënaqur dhe të dashuruar. Kështu do t’ju shohin yjet këtë vit. Nga ana tjetër do të jeni mjaft praktik, gjë që do t’ju ndihmojë të merrni vendime të rëndësishme, mjaft të gjetura, të destinuara t’ju dhurojnë stabilitetin emotiv që ëndërroni. Një periudhë shumë e mirë për të gjetur dashurinë, për të gjetur personin e duhur, për të shtuar familjen, nëse dëshironi. Surpriza pa mbarim nga maji në nëntor.

Do të ndiheni gati për t’u impenjuar, për të kërkuar atë që dëshironi, për të shtuar kontaktet, marrëdhëniet që kanë rëndësi etj. Objektivi juaj kryesor do të jetë: Të përmirësoni situatën tuaj dhe të bëni një hap përpara për të përmirësuar cilësinë e jetës. Gjatë vitit 2018 do të keni më shumë të ardhura, të paktën deri në nëntor dhe kjo do të jetë një arritje e rëndësishme. Stabiliteti në punë dhe konfirmimi i aftësive tuaja do t’ju ndjekin përgjatë gjithë vitit.

Viti 2018 do të jetë periudha kur do ta rimerrni veten, në trup dhe shpirt. Do të ndiheni mirë brenda dhe këtë do ta reflektoni në pamjen e jashtme. Nëse doni të përmirësoni aspektin fizik, Saturni do t’ju ndihmojë së tepërmi.