Ujori

Çfarë thonë yjet për shenjën: Ujori

Horoskopi Ditor

17 Dhjetor 2017

Do diskutoni gjere e gjate sot me partnerin tuaj për te gjitha mosmarrëveshjet qe keni pasur kohet e fundit. Me qetësi dhe mirëkuptim do zgjidhni gjithçka. Nëse jeni ende vetëm , pritet te vijnë mundësi te jashtëzakonshme për te filluar një lidhje pasionante. Tregohuni sa me te hapur! Klima yjore do favorizoje edhe financat. Ato do jene mjaft te qëndrueshme.

Horoskopi Javor

Java: 11 Dhejtor - 17 Dhjetor

Pas vetëm disa ditësh, ndoshta për ta bërë dhe më madhështore praninë e tij, Saturni do të hyjë ashtu si pa u ndier në shenjën tuaj. Kështu, kjo do të jetë një javë e mbushur me ide dhe do të mund të besoni në gjërat që ende nuk i shikoni. Përfitoni nga kjo periudhë për ta vlerësuar situatën me intuitë, duke i dhënë përparësi ndjenjave dhe jo logjikës. Të premten mund të përballeni me diçka të pakëndshme në aspektin profesional, por është e këshillueshme që të prisni momentin e përshtatshëm për të qenë më të qartë.

Horoskopi Mujor

Dhjetor 2017

Gjate këtij muaji do dilni gjate gjithë kohës, do argëtoheni dhe do i shikoni gjerat me shume pozitivizëm. Ne përgjithësi nuk do keni probleme ne te gjitha fushat. Nëse jeni ne një lidhje, partneri do ju vlerësojë me shume dhe do ju beje te ndiheni për mrekulli. Ne disa dite surprizat do jene aq te mëdha saqë do ju duket vetja si neper ëndrra. Beqaret do afrohen me tepër me një mik te vjetër dhe ka gjase qe me ta te fillojnë se shpejti lidhje afatgjata dhe mjaft serioze. Ndonjëherë gjerat me te bukura ndodhin ndryshe nga sa i imagjinon. Shëndeti do ketë shqetësime aq te vogla saqë do jene thuajse te papërfillshme. Ne planin financiar do i zgjidhni një e nga një te gjitha problemet qe ju kishin dale kështu qe do ndiheni me te qete kur te shpenzoni. Ne pune do luftoni fort për te arritur majat. Mund te bëni edhe disa sakrifica, por do arrini atje ku doni.

Edhe ju do jeni nder me te preferuarit e yjeve gjate këtij viti. Do ju ndodhin gjera te rëndësishme te cilat do ua mbushin zemrën me gëzim. Pikat tuaja me te forta do jene: vendosmëria, aftësia për te projektuar dhe bërja e bilanceve para marrjes se vendimeve. Shkurti do jete muaji i ngjarjeve te rëndësishme ne pune, ndërsa Korriku do jete plot surpriza për te dashuruarit. ne përgjithësi gjate gjithë vitit ata qe janë ne një lidhje do ja kalojnë mire dhe nuk do kenë probleme serioze. Beqaret do jene më me fat gjate muajve te verës. Buxhetin do e menaxhoni me më shume përkujdes me maturi, prandaj dhe gjendja do vije duke u përmirësuar. Shëndeti mund te jete delikat ne fillim te vitit, por gjendja do përmirësohet menjëherë për te mos pasur me shqetësime. Ne pune do bëni mire te mos shpërqendroheni duke tentuar shume fusha njëherësh. Përqendrohuni tek diçka qe te keni edhe me shume arritje.

Lidhjet e karakterit joformal që në fillim të vitit do të ngrihen në diçka serioze, duke pasur parasysh që vetë do ta ndieni nevojën për të. Pos në maj, kur mund të jenë të mundshme grindjet, marrëdhëniet shumëvjeçare do të freskohen me një dozë romantike dhe ndjenjë gjithnjë e më të thellë të lidhshmërisë dhe të afërsisë psikike. Beqarët dhe beqaret gjithnjë e më shumë kohë do ta kalojnë në shoqëri të personave të cilët deri në korrik do të mund t’u bëhen shumë më tepër se miq të mirë.

Nuk do të keni kohë të mjaftueshme për hulumtim në internet dhe për qëndrim në rrjetet shoqërore, eprorët në mars dhe prill nga ju do të kërkojnë gjithnjë e më shumë rezultate. Presioni i shtuar do të zbutet me zhvillimin e marrëdhënieve miqësore me kolegët të cilët me kënaqësi do t’ju ofrojnë ndihmë dhe do t’ju japin këshilla të dobishme. Në qershor do të zhvilloni një ide të shkëlqyeshme afariste, e cila do t’ju shtojë të ardhurat. Mos u hezitoni që ta realizoni.

Në mars do të jeni në formë të shkëlqyeshme dhe do të kënaqeni me aktivitete fizike, tendosjen të cilën do ta ndieni në maj do të zbutet me shëtitje të gjata në natyrë, ndërkaq nëntori do të kërkojë që t’i përkushtoni shëndetit më shumë kujdes, mos e lozni vetë rolin e mjekut, transmeton Telegrafi. Problemi do të mund të jetë më serioz seç mendoni, ndërkaq me terapinë në kohën e duhur do t’i shmangni pasojat serioze.