Shenjat më nervoze, të renditura

Të jesh nervoz, pavarësisht se për çfarë bëhet fjalë, është një nga ndjenjat më të këqija për shumë persona. Dhe kur jeni nervoz, ti thuani vetës mos të bëheni më shumë nervoz, nuk funksionon. Ndonjëherë t’i thuani vetes mos të bëheni nervoz realisht ju bën juve edhe më shumë nervoz. Më poshtë është lista e shenjave të horoskopit nga ato më shumë nervoze deri te më pak:

 1. Binjakët
  Binjakët kanë energjitë më nervore që një person mund t’i ketë. Jo vetëm që janë në ankth pothuajse gjatë gjithë kohës, janë gjithashtu shumë jo stabil në disponimin e tyre. E kanë shumë të vështirë të dinë se çfarë me të vërtetë i kënaqë ata.
 2. Virgjëresha
  Nervoza te Virgjëreshat vjen nga të qenurit në shqetësim total gjatë gjithë kohës. Edhe kur të gjitha gjërat ju shkojnë mirë dhe nuk keni çfarë të shqetësoheni për veten tuaj, ju vazhdoni të shqetësoheni për familjen dhe shoqërinë tuaj, duke vazhduar kështu të mos jeni të qetë asnjëherë.
 3. Peshqit
  Peshqit zakonisht bëhen nervozë shpesh sepse janë të kapur në mes të dy anëve të personalitetit të tyre. Nga njëra anë jeni tepër të frikësuar dhe të shqetësuar për shumë gjëra, dhe në anën tjetër i besojnë shumë njerëzve, shumë herë të zhgënjyer duke u kthyer kështu në nervozizëm.
 4. Peshorja
  Peshoret pëlqejnë shumë shenjat tjera por e kanë shumë të vështirë të marrin vendime. Për këtë problem kryesor është që janë shumë të pa sigurta në vendimet që kanë marrur (jo përpara se t’i marrin ato). Për këtë peshoret bëhen nervoz për mendimet se çfarë pasoja mund të kenë vendimet e tyre.
 5. Gaforrja
  Jemi të mësuar me disponimin e mirë të gaforreve, por ky humor i mirë nuk është gjatë gjithë kohës. Zakonisht Gaforret mundohen të fshehin nervozizmin e tyre duke shfaqur emocione tjera, por kush ju njeh juve, e njeh edhe nervozizmin tuaj.
 6. Ujori
  Ujorët provojnë të jenë gjithçka për çdo njëri, por kjo do të thotë që ata ndonjëherë duhet të sakrifikojnë diçka nga veta e tyre për t’i kënaqur të tjerët që ndonjëherë i futë në stres të madh dhe kur Ujorët të kuptojnë që nuk mund t’i ndihmojnë të tjerët gjithmonë, i prishet disponimi dhe bëhen shumë nervozë.
 7. Bricjapi
  Bricjapët janë pritjet më të larta në jetë se çdo shenjë tjetër. Ju harxhoni shumë kohë duke punuar për një jetë të suksesshme, por kur dështoni ju nervozoheni me vetën tuaj që nuk i keni planifikuar gjërat më mirë. Ju i jepni shumë presion vetës për të arritur qëllimet e juaja por kur e kuptoni që nuk mund t’i arrini, ju kap panika dhe ju shtohet nervoza.
 8. Dashi
  Personat e shenjës së Dashit zakonisht janë në humor të mirë me shumë gjëra. Por pavarësisht nëse bëhet fjalë për jetën e tyre personale ose jetën profesionale ata gjithmonë kanë një lloj emocioni negativ kur gjërat nuk i shkojnë si duhet. Dashët bëhen nervozë sepse nuk i mjafton dita për të bërë gjërat që ata dëshirojnë.
 9. Akrepi
  Akrepët janë shumë më të ndjeshëm nga sa e kuptojnë të tjerët. Në fakt ata mund të mposhtin nervozizmin aq sa munden të gjithë të tjerët së bashku, por mbase jo aq shpesh. Akrepët janë tepër sekret jo vetëm për të tjerët por gjithashtu për ndjenjat e tyre. Ata më përpara pëlqejnë të mbajnë nervozizmin e tyre për vete se sa të hapen dhe t’u tregojnë të tjerëve.
 10. Shigjetari
  Personat e shenjës së shigjetarit janë personat më pak të duruar. Ata gjithmonë presin gjëra të mira nga të tjerët dhe gjithmonë janë në kërkim të personave dhe gjërave që nuk i humbin kohën kot. Por kur kjo ndodhë ata me të vërtetë bëhen nervoz.
 11. Demi
  Demat thuajse nuk nervozohen shumë asnjëherë sepse janë shumë kokëfortë të pranojnë të behën nervoz. Edhe ndonjëherë kur ndjehen nervoz ata e dinë se edhe nervozizmi si ndjenjat e tjera është i përkohshëm dhe nuk zgjatë përgjithmonë.
 12. Luani
  Luanët janë shumë të sigurt në vetën e tyre sa që nuk ndjehen asnjëherë nervoz. E vetmja gjë që ata i fut në ankth ose i mundon janë gjërat që ata i dëshirojnë në jetë, shembull ngritja ne detyrë në punë. Pra nervozizmi te ta më së shumti i vjen nga vetvetja sepse dikush tjetër e ka shumë të vështirë që Luanët ti bëjë nervoz.

Artikuj të tjerë