Shigjetari

Çfarë thonë yjet për shenjën: Shigjetari

Horoskopi Ditor

20 Shkurt 2018

Mos shpenzoni më kohë, para se ti jepni fund një lidhje që nuk ju çon askund. Ndërkohë çiftet e reja, do të bëjnë projekte për të ardhmen. Ata që janë vetëm, do të kalojnë një mbrëmje zbavitëse, nën shoqërinë e miqve të tyre. Në punë, bëni kujdes nga ndonjë “thumb” i papritur.

Horoskopi Javor

19 Shkurt 2018 - 25 Shkurt 2018

Nga njëra anë është Marsi, që favorizon një stil jete të lirë, dhe nga ana tjetër veprojnë si kundërpeshë planetët e tjerë, të cilët ju pengojnë të veproni sipas dëshirës. Do të jeni shpesh në dilemë dhe do të ndjeni nevojën që ta harroni realitetin apo që t’i përkushtoheni më seriozisht një lidhjeje dashurie. Në fundjavë përpiquni që të mos tregoheni të ashpër me një mikun tuaj. Për fat, gjatë kësaj jave do ta keni të lehtë t’i arrini objektivat.

Horoskopi Mujor

Shkurt 2018

Me Jupiterin, planeti i engjëllit tuaj kujdestar që vjen dhe fillon ciklin e tij 4-mujor në datën 1, ju mund të pyesni veten pse zhurma dhe entuziazmi juaj i zakonshëm është poshtë një rryme. Pjesa më e madhe e kohës, është e lehtë për ju të shihni qelqin si gjysmë të plotë sepse e dini se ka kuptim dhe qëllim në çdo gjë, por mesazhi që Universi ju dërgon është të gërmoni thellë ndërsa kërkoni të kuptoni se çfarë është jeta juaj. Me Merkurin pas datës 16-të, Diellit pas 18-të dhe Venus pas 26, do të gjeni shumicën e përgjigjeve tuaja në shtëpi dhe në ndërveprime me familjen. Ndërkohë që zakonisht e doni lirinë për të udhëtuar në hapësira të gjera, pjesa më e madhe e udhëtimit tuaj ndoshta do të jetë e brendshme tani.

Me hapa galopantë drejt horizonteve të reja! Viti 2018 do të jetë përgjithësisht i qetë, por me disa risi e ndryshime. Gjallëria do të vijë duke u shtuar deri në fund të vitit, me hyrjen e Jupiterit në shenjë, që do të zgjojë dëshirat tuaja dhe do t’ju ndihmojë të shprehni gjithçka që keni mbajtur gjatë brenda vetes. Neptuni në pozicion jo të favorshëm do t’ju shkaktojë disa zhgënjime, por do t’i kaloni pa problem. Në aspektin profesional, viti 2018 do të paraqitet i qetë dhe pa luhatje të mëdha, por mundohuni të mos pushtoheni nga frika e të gabuarit. Pozicionimi i yjeve është i favorshëm, edhe pse diagnoza e përsosur do të përcaktohet nga kalimet e planetëve muaj pas muaji. Në vija të përgjithshme, situata juaj profesionale do të jetë e ekuilibruar dhe e qëndrueshme, pa ndonjë hov të madh, por e përshtatshme për të ndërmarrë nisma që mund të shpërblehen pas nëntorit, kur Jupiteri në shenjë do t’i kurorëzojë të gjitha përpjekjet. Në aspektin sentimental, pozicionimi i Uranit do të sjellë ndryshime, ndryshime që për shumë prej jush i kanë rrënjët në ngjarje më të hershme. Vetëm për disa prej Shigjetarëve transformimi do të nisë në vitin 2018. Ky transformim do të ketë të bëjë kryesisht me nevojat tuaja që do të jenë të ndryshme dhe do të kërkojnë strategji të reja. Neptuni kundër nuk ju lejon të vendosni një qasje të ekuilibruar me realitetin përreth, apo të konkretizoni projekte në planin e ndjenjave. Gjeni dikë që ju meriton dhe shtrëngojeni fort! Në aspektin e shëndetit, do të jeni mirë në përgjithësi, por me gjasë do t’i përkushtoheni më tepër nga sa duhet pamjes së jashtme, duke kufizuar të ushqyerin. Kujdes se mos shkaktoni ndonjë deficit ushqimor, duke u ushqyer sipas një regjimi reference. Duhet të konsumoni çdo produkt dhe të mos përjashtoni asgjë nga dieta juaj.

Urani që ndodhet tek Dashi do t’ju sjellë transformime dhe ndryshime në dashuri, por për shumë nga ju këto të reja kanë lidhje me ngjarje të kaluara. Për disa nga ju, 2018 do të jetë viti i transformimit. Ai do të konsistojë sidomos në nevojat tuaja dhe do të kërkojë strategji të ndryshme nga ato që keni përdorur në të kaluarën. Neptunin do të keni kundër, do të tentoni të kërkoni idealen, por do të keni një përballje direkte mes vetes dhe realitetit. Kërkoni atë që ju meriton dhe shtrëngojeni fort!

2018 do të jetë një vit i qetë, por nganjëherë do t’ju pushtojë frika se diçka mund të shkojë keq. Gjithsesi, konfigurimi i yjeve për ju nuk do të jetë i keq, por muaj pas muaji situata ndryshon. Vetëm nga nëntori e në vazhdim situata do të kthehet e gjitha në favorin tuaj, dhe do t’ju shpërblejë për sforcot e kaluara.

Do të jeni mirë, por duhet të tregoni kujdes veçanërisht me pamjen e jashtme; kujdes si ushqeheni. Mos eleminoni asnjë ushqim nga dieta juaj, duhet të hani gjithçka që të mos keni mungesa në organizëm.