Horoskopi Javor

17 Janar - 23 Janar 2022

Dashi

Të lindur më: 21 Mars - 19 Prill

Do të shqetësoheni ose do të angazhoheni në një farë mënyre me problemet shëndetësore të një të afërmi ose shoku. Do të jeni të përgatitur mendërisht për çdo zhvillim të këtyre ngjarjeve. Si për mirë, ashtu edhe për keq. Nëse puna juaj përfshin para ose dokumente financiare, jini sa më të përqendruar këtë javë për të shmangur gabimet ose lëshimet. Në përgjithësi, java do t’ju ngarkojë me më shumë angazhime profesionale. Pritshmëritë tuaja për të arritur ndonjë rezultat konkret nuk do të realizohen brenda këtyre shtatë ditëve.

Demi

Të lindur më: 20 Prill - 20 Maj

Këtë javë ka të ngjarë të vizitoni një mjek ose të kujdeseni për shëndetin e të afërmit tuaj. Problemet familjare që janë ende të pazgjidhura do të vazhdojnë të jenë shqetësuese për ju gjatë këtyre shtatë ditëve. Do të jetë e rëndësishme të kuptoni nevojën për të pritur rrethana më të favorshme për t’i zgjidhur ato. Këtë javë do të keni mundësinë për të ringjallur një ide të vjetër, për t’i dhënë një shtysë të re diçkaje që ka ngecur deri më tani. Java do t’ju japë një shans për të arritur sukses të rëndësishëm në lidhje me diçka që keni filluar tashmë disa kohë më parë.

Binjakët

Të lindur më: 21 Maj - 20 Qershor

Këtë javë do të keni mundësinë të rifilloni projektin ose idenë tuaj të vjetër, diçka që e ndaluat disa kohë më parë për shkak të disa rrethanave. Ngjarjet e papritura këtë javë do t’ju detyrojnë të merrni vendime të shpejta. Ju madje nuk mund të keni kohë të përjetoni situata të ndryshme emocionale pikërisht për shkak të dinamikës së zhvillimit të tyre. Gjatë javës, në familjen tuaj do të prisni lajme, vizita ose zhvillime në ngjarjeve të rëndësishme në jetën e një anëtari të familjes ose të afërmit tuaj. Gjatë javës, jini të kujdesshëm kur punoni me dokumente, me një kontratë të një natyre financiare ose formalitete të tjera që mund të shkaktojnë vështirësi.

Gaforrja

Të lindur më: 21 Qershor - 22 Korrik

Këtë javë do të arrini rezultate dhe suksese të vështira, por të rëndësishme për ju. Këto angazhime dhe veprime tuaja do t’ju vënë në kontakt me disa njerëz hipokritë ose manipulues. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të shihni shumë më qartë zhvillimin dhe domethënien e ndryshimeve që po ndodhin në jetën tuaj. Ato do të ndikojnë kryesisht në jetën tuaj personale ose intime dhe do të jenë për të mirën tuaj. Këtë javë do të keni një bisedë me familjen tuaj që do t’ju ndihmojë të bëni një zgjedhje më të mirë të planeve tuaja.

Luani

Të lindur më: 23 Korrik - 22 Gusht

Keni një javë para jush në të cilën do të monitoroni dhe do të angazhoheni më seriozisht me zhvillimin e ngjarjeve dhe angazhimeve tashmë të filluara.Gjatë këtyre shtatë ditëve, rrethanat do të jenë në anën tuaj dhe do të jeni në gjendje të realizoni planet tuaja. Java do të jetë e favorshme financiarisht, pavarësisht nga statusi juaj profesional ose burimet e të ardhurave. Janë të mundshme veprime të ndryshme të përbashkëta me anëtarët e familjes tuaj ose të afërm të tjerë. Këtë javë do të jeni të ngazëllyer për zhvillimin e ngjarjeve të ndryshme në familjen e njerëzve që janë miqtë tuaj.

Virgjëresha

Të lindur më: 23 Gusht - 22 Shtator

Këtë javë do të keni kohë për të realizuar pritshmëritë dhe planet tuaja në lidhje me shtëpinë. Do të keni më shumë shpenzime këtë javë, disa prej të cilave do të kenë të bëjnë me njerëz jashtë shtëpisë tuaj. Gjatë kësaj jave, jini të kujdesshëm në kontaktet tuaja me të huajt, veçanërisht nëse ato përfshijnë paratë. Java do të jetë e favorshme për zgjidhjen e dokumenteve ose angazhimeve të tjera që lidhen me shtëpinë tuaj, makinën tuaj personale ose pasurinë tjetër që zotëroni.

Peshorja

Të lindur më: 23 Shtator - 22 Tetor

Këtë javë do të keni tendencën të dëgjoni më shumë këshillat ose komentet e njerëzve përreth jush. Ndonjëherë edhe njerëzit që ju i konsideroni armiqtë tuaj mund të kenë një ndikim të tillë tek ju. Mënyra si do të ndiheni këtë javë dhe nëse do të jeni në gjendje të merrni vendimet e duhura do të varet gjithashtu nga aftësia juaj për të kontrolluar informacionin dhe për të gjetur të vërtetën kur e kërkoni. Kjo javë sjell për shumë prej jush lajme të pakëndshme ose një përvojë në lidhje me një vajzë apo një grua të re. Mund të jeni të kufizuar, të mos keni pavarësi të mjaftueshme dhe kjo mund të jetë një arsye për një humor të keq ose depresion.

Akrepi

Të lindur më: 23 Tetor - 21 Nëntor

Këtë javë do të duhet të ndaloni me kujdes ose të injoroni përpjekjet për të manipuluar ose gënjyer dikë përreth jush, edhe nëse është fëmija juaj. Një situatë e tillë do t’ju befasojë, kështu që do të jetë shumë e vështirë të veproni në mënyrë korrekte, por jo e pamundur. Do të duhet të blini një dhuratë këtë javë. Gjatë kësaj jave, shumë do të kenë një angazhim të rëndësishëm në lidhje me prindërit ose të afërmit e tjerë të moshuar. Kjo javë do të jetë e favorshme për një fejesë ose martesë. Kjo do të jetë një javë e mbarë për zhvillimin e punëve tuaja financiare, veçanërisht për ato që janë të rëndësishme për të gjithë familjen.

Shigjetari

Të lindur më: 22 Nëntor - 21 Dhjetor

Keni një javë përpara jush në të cilën do të duhet të bëni një përpjekje për t`u rritur shpirtërisht, për të lexuar përmes informacionit që ju ofrohet në internet dhe madje edhe përmes miqve. Ka shumë gjëra të vlefshme dhe të vërteta, por ka edhe shumë gënjeshtra. Kjo javë do të mbahet mend për rastet e mosmarrëveshjeve dhe konflikteve që ndonjëherë do të lindin krejt papritur. Problemet që do të lindin këtë javë, sado të vogla, të parëndësishme apo kaluese, do të lënë pas një hidhërim të pakëndshëm. Gjatë javës, shumë do të presin mysafirë në shtëpi.

Bricjapi

Të lindur më: 22 Dhjetor - 19 Janar

Nëse keni lindur nën shenjën e Bricjapit, keni një javë para jush në të cilën do të zhgënjeheni nga pamundësia për të realizuar planin tuaj me miqtë. Arsyet do të jenë individuale, në lidhje me shëndetin, shfaqjen e angazhimeve të reja ose rrethana të tjera. Gjatë javës do të shqetësoheni për shëndetin e një personi të lindur nën shenjën e Gaforres, Akrepit ose Peshqve nga rrethi juaj i miqve. Këtë javë çështjet financiare dhe marrëdhëniet në familje do të kenë një zhvillim të mirë. Shumë do të jenë të lumtur të marrin para, të paguajnë një kredi ose hipotekë, të krijojnë një kontratë të re profesionale me pagesa më të mira dhe më shumë.

Ujori

Të lindur më: 20 Janar - 18 Shkurt

Këtë javë do të jetë shumë e rëndësishme të ruani stabilitetin emocional, të mësoni të prisni dhe të jeni të durueshëm. Do të ketë provokime nga vende të ndryshme dhe lehtë mund të përfshiheni në konflikte, pasojat e të cilave do t’ju përfshijnë në situata komplekse dhe telashe. Këtë javë, përpjekjet e dikujt përreth jush për t’ju mashtruar me informacione ose diçka tjetër do të kenë një ndikim shumë emocional mbi ju. Shëndeti i një të dashur të lindur nën shenjën e Binjakëve, Peshores ose Ujorit mund të jetë një problem për shkak të diagnostikimit ose trajtimit të nxituar ose të pasaktë. Java do të jetë e favorshme për udhëtime, por kryesisht për arsye familjare. Dikush në shtëpinë tuaj gjithashtu mund të bëjë një udhëtim për disa ditë.

Peshqit

Të lindur më: 19 Shkurt - 20 Mars

Këtë javë zhvillimi i planeve tuaja origjinale do të ketë një zhvillim të papritur dhe madje të çuditshëm. Kjo është veçanërisht e vërtetë për takimet e paracaktuara ose veprimet e përbashkëta me burra që jetojnë larg. Java sjell lajme të rëndësishme afër dhe larg në lidhje me të afërmit tuaj ose miqtë e familjes. Ju mund të diskutoni për takimet e ardhshme, të merrni një ftesë për një takim në një rast të rëndësishëm, të cilin akoma nuk keni vendosur ta pranoni ose jo. Kjo do të jetë një javë e mbarë për të bërë ose pranuar një propozim martese. Në aspektin financiar, java do të jetë e favorshme për ju, sepse do të jeni në gjendje të mbështeteni në ndihmën dhe ndihmën e njerëzve të ndryshëm.

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave

+