Peshqit

Të lindur më: 19 Shkurt - 20 Mars

Horoskopi Ditor

E Enjte 30 Nëntor 2023

Të enjten ju pret një ditë e mirë në përgjithësi, pavarësisht nga grupi i planetëve kundërshtarë, në të cilin ndoshta do të jetë e mundur të bëni një kërkesë. Ka nga ata që duan të ndryshojnë punën ose ta bëjnë atë në një vend tjetër, prandaj mendojnë për një transferim, ata që kanë nevojë për më shumë para dhe pret kohën e duhur për të kërkuar një rritje, i cili nuk është shumë i kënaqur me jetën e tij personale dhe po bën një rregullim të përgjithshëm.

Horoskopi Javor

27 Nëntor - 3 Dhjetor 2023

Të hënën po përjetoni një fazë më të trazuar. Kohët e fundit një person doli të ishte ndryshe nga sa e imagjinonit. Nëse jeni në një lidhje prej vitesh, mund të arrini ta kapërceni këtë moment dyshimi duke menduar se është një fazë kalimtare, të mbyllni veshin për të mirën e marrëdhënies do të jetë zgjedhja ideale. Për sa i përket punës, nuk duhen nënvlerësuar të gjitha të rejat, propozimet e reja. Veprimet që meditoni ose përcaktoni në këto ditë do të zhvillohen së shpejti dhe do të duhet të menaxhohen në mënyrën më të mirë të mundshme.

Horoskopi Mujor

Nëntor 2023

Muaji Nëntor kalon i qetë për Peshqit, vetëm me tronditje të shkurtra emocionale nga ndikimet e Venusit dhe Marsit. Vendasit e dekanit të parë po ndërtojnë të ardhmen e tyre falë mbështetjes së Saturnit. Të lindurit mes dekadës së parë dhe të dytë janë optimistë dhe me fat falë Jupiterit. Dekada e dytë përjeton një jetë të përditshme dinamike. Dekada e tretë stimulohet pozitivisht nga Urani, Neptuni dhe Plutoni. Në dashuri, vendasit e dekadës së parë mund të bëhen nervoz, ata të dekadës së dytë mund të rifitojnë vrullin dhe pasionin, ndërsa ata të dekadës së tretë mund të rigjallërojnë marrëdhënien ose të afrohen më shumë me një person interesant. Në punë keni një përqendrim të mirë deri më 10 nëntor, por duhet të bëni kujdes që të mos shpërqendroheni nga data 23. Për financat keni mundësi dhe burime, por shmangni gabimet dhe harresat.

Horoskopi Vjetor

Për vitin: 2023

Peshqit po ngrihen sepse Saturni është në shenjë që nga marsi, duke sjellë një ndërgjegjësim për aftësitë tuaja.Ju jeni të dobishëm për të tjerët dhe më pas do të ketë një horoskop të madh gjatë gjithë vitit, veçanërisht në verë dhe në vjeshtë Fati do të duhet të kërkohet pak. Lëre veten të përfshihesh në atë që të rrethon, do të duhet të jesh i fortë dhe të mendosh për të ardhmen dhe jo për kujtimet.

Horoskopi i Dashurisë

Për vitin: 2023

Nuk ka qenë asnjëherë problem për ty të ndash përditshmërinë me partnerin, por në vitin 2023 më në fund do të shijosh kënaqësinë e të qenit beqar, të kesh hapësirën tënde dhe të mos i japësh llogari askujt për zgjedhjet e tua. Saturni në Shenjën tuaj, nga muaji Mars, do t’ju bëjë më të pavarur dhe të lirë. Nga ana tjetër, Jupiteri tek Demi, nga maji e në vazhdim do të favorizojë aventura të reja për t’u përjetuar pa shumë pritshmëri.

Horoskopi i Punës

Për vitin: 2023

Gjysma e parë e vitit 2023 pritet të jetë një periudhë pune intensive, synimesh dhe idesh të reja. Është gjithashtu e mundur të arrihet sukses në projektet afatgjata të filluara më parë. Kjo vlen si për menaxherët ashtu edhe për sipërmarrësit e pavarur. Muajt ​​më premtues në këtë drejtim janë marsi, prilli dhe maji. Paratë. Në planin financiar, viti 2023 është një vit mjaft pozitiv. Paratë do të vijnë rregullisht dhe shuma e tyre do të rritet ndjeshëm. Shumë përfaqësues të shenjës suaj do të ngrihen në një nivel më të lartë financiar dhe do të duhet të bëhen përpjekje për ta ruajtur këtë për një kohë të gjatë. Shpenzimet në vitin 2023 mund të shoqërohen me blerje të mëdha.

Horoskopi i Shëndetit

Për vitin: 2023

Për shkak të ndikimit të Marsit të kësaj shënje ka mundësi për lëndime për shkak të pakujdesisë. Saturni në shenjën tuaj “kërkon” që t’i kushtoni vëmendje gjendjes së shëndetit tuaj mendor dhe fizik, të rregulloni zakonet tuaja, të kontrolloni veten, të relaksoheni mjaftueshëm, por edhe të jeni fizikisht aktiv. Do të lodheni shpejt dhe do të detyroheni të filloni të bëni një jetë më të shëndetshme. Jeni ndër shenjat të cilave në vitin e ardhshëm shëndeti do t’u jetë shumë i ndjeshëm.

Karakteristikat e shenjës Peshqit

Person jo i drejtpërdrejtë, enigmatik, romantik, hipersensitiv, selektiv. Megjithëse i kupton gjërat më mirë se të tjerët, ka dëshirë të bëjë dredhi. Është simbol i njeriut universal. Tolerant, emocional, por në punë është lider. Jeton në botën e imagjinatës. Ka intuitë të fortë. Është vizionar dhe ndërmjetës i shkëlqyeshëm.

Elementi: Uji

Polarizimi: Negativ

Cilësia: Ndryshueshme

Planeti udhëheqës: Neptuni

Motoja: Unë besoj

Profesionet: Profesionet që lidhen me spitalin, institucionet sociale, okultizmin, artin, posaçërisht piktura dhe aktrimi.

Ngjyra: Ngjyrë deti

Lulet: Lule zambaku

Perla me fat: Gur Hëne

Dita me fat: E enjte

Numrat me fat: 3, 9, 12, 15, 18, 24

Pikat e forta: Të dhembshur, artistik, intuitiv, të butë, të mençur, muzikor

Dobësitë: Dëshira të frikshme, tepër të besueshme, të trishtuar, mund të jenë viktimë ose martir

Pëlqen: Të qenit vetëm, gjumin, muzikën, romancën, mediat, temat shpirtërore

Nuk pëlqen: Kritikat, të kaluarat, përhumbjen, mizoritë e çdo lloji

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave

+