Çiftet e lumtura të Zodiakut

Pas çifteve më të lumtura dhe të kompletuara të Zodiakut, këtu po radhisim çiftet të cilat në përgjithësi janë të lumtur në raportin e tyre të shenjave:

 1. Binjakët + Shigjetari
 2. Gaforrja + Peshorja
 3. Akrepi + Shigjetari
 4. Binjakët + Binjakët
 5. Peshorja + Ujori
 6. Akrepi + Ujori
 7. Luani + Virgjëresha
 8. Luani + Shigjetari
 9. Peshorja + Shigjetari
 10. Shigjetari + Ujori
 11. Gaforrja + Peshqit
 12. Luani + Bricjapi
 13. Peshorja + Peshorja
 14. Bricjapi + Peshqit
 15. Gaforrja + Bricjapi
 16. Demi + Virgjëresha
 17. Virgjëresha + Peshqit
 18. Binjakët + Luani
 19. Dashi + Ujori
 20. Virgjëresha + Ujori
 21. Demi + Demi
 22. Dashi + Dashi
 23. Luani + Ujori
 24. Virgjëresha + Shigjetari
 25. Dashi + Luani
 26. Binjakët + Ujori
 27. Virgjëresha + Akrepi
 28. Gaforrja + Gaforrja
 29. Dashi + Peshorja
 30. Gaforrja + Virgjëresha
 31. Virgjëresha + Peshorja
 32. Demi + Peshorja
 33. Luani + Peshqit
 34. Gaforrja + Luani
 35. Gaforrja + Shigjetari
 36. Virgjëresha + Virgjëresha
 37. Binjakët + Bricjapi
 38. Luani + Akrepi

Artikujt e fundit

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave

+