Shigjetari

Të lindur më: 22 Nëntor - 21 Dhjetor

Horoskopi Ditor

E Diel 7 Gusht 2022

Kjo ditë jep aftësinë për të menduar qartë dhe për të kuptuar thelbin e vërtetë të gjërave. Horoskopi i këshillon Shigjetarët se si të reflektojnë për jetën e tyre.

Horoskopi Javor

1 Gusht - 7 Gusht 2022

Jupiteri është në anën e çifteve. Nëse gjërat nuk janë ende të qarta, në këto javë do të jenë të kulluara si kristali. Nuk është gjë e keqe të dëshironi pak qetësi, të përqendroheni në të dhe të lini gjithçka mënjanë. Për punën do t’ju duhet stilolaps dhe letër. Nga kjo javë do të filloni të organizoni takimet dhe planet tuaja të vitit 2023.

Jupiteri, sundimtari juaj madhështor, shkoi në retrogradë më 28 korrik, kështu që me hyrjen në gusht, ju keni filluar të zhyteni në një ritëm më të ngadaltë të jetës. Përdorni ditët e para të gushtit për të medituar mbi përparimin që keni përjetuar këtë vit. Sepse sapo të vijë sezoni i Virgjëreshës 22 gusht dhe hëna e re më 27 gusht, do të jeni gati të vendosni disa objektiva realiste për karrierën tuaj. 20 gushti është gjithashtu një ditë e madhe për ju pasi Marsi hyn në shtëpinë tuaj të shtatë të partneritetit. Që tani deri në mars të vitit 2023, marrëdhëniet tuaja do të jenë dinamike dhe mund t’ju duhet të bëni partneritet me dikë për të manifestuar dëshirat tuaja më të thella.

Horoskopi Vjetor

Për vitin: 2022

Viti i ardhshëm do të jetë i shkëlqyer. Shigjetarët aventurierë mund të jenë pak ngurrues për idenë e përkushtimit, por nëse gjeni dikë që i do udhëtimet po aq sa ju, mund të formoni një çift të përkryer. Nëse e keni gjetur tashmë atë person që ju frymëzon dhe e doni, do të keni mundësi që të kaloni më shumë kohë së bashku. Edhe pse ky vit do të jetë më i përqendruar në anën tuaj të brendshme, do të keni mundësi të rrisni reputacionin në karrierë. Pjesa më e madhe e asaj që keni bërë në të kaluarën e afërt tani do të shpërblehet. Keni shumë arsye për të qenë të emocionuar për për vitin e ardhshëm!

Horoskopi i Dashurisë

Për vitin: 2022

Për vajzat që kanë pritur ndryshime, viti 2022 do të sjellë përparim në çështjet afektive. Nëse marrëdhënia juaj ka qëndruar në vend numëro për një kohë të gjatë dhe çështjet e pashpjegueshme kanë ngecur, bisedimet për përparimin do të nisin në fillim të vitit. Mos harroni se disa gjëra kërkojnë kohë dhe do t’ju duhet të prisni deri në qershor për një përparim në marrëdhënien tuaj. Prisni deklarata më serioze nga partneri juaj në gjysmën e dytë të vitit. Fati përgatit një lëkundje emocionale dhe një mori ndjesish emocionale. Gjysma e parë e vitit do të jetë njohja e gjysmës së duhur. Koha për stabilizim nuk do të vijë deri në vjeshtë dhe atëherë vajzat e pavendosura do të binden se kë kërkojnë.

Horoskopi i Punës

Për vitin: 2022

Me rritjen e kërkesave tuaja, nevoja për të rritur aktivitetin tuaj profesional do të rritet. Ju do të konsideroni një punë shtesë ose një punë të dytë, të përhershme. Ato vajza që mendojnë të fillojnë biznesin e tyre, duke dashur të bëhen të pavarura profesionalisht, do t’u qasen sipërmarrjeve të reja profesionale me shumë kujdes. Nuk do të nxitoheni, përkundrazi, do të filloni duke përmirësuar aftësitë tuaja dhe duke përgatitur një seminar. Në çështjet profesionale, partneriteti do të jetë i rëndësishëm për ju këtë vit, pasi do të ketë shumë mundësi për të kontrolluar kolegët dhe kontraktorët, besnikërinë e tyre ndaj jush, mënyrën e përdorimit të përvojës profesionale dhe cilësinë e marrëdhënieve profesionale. Financat këtë vit do të varen shumë nga aktiviteti juaj profesional. Fati në këtë drejtim do jetë shumë i drejtë, sepse do të mund të ndikoni në financat tuaja për pothuajse të gjithë 12 muajt. Veçanërisht vajzat e vetëpunësuara do ta ndiejnë atë. Sa më shumë të punoni, aq më të mëdha do të jenë financat tuaja. Mund të mbështeteni në të ardhura nga disa burime, të cilat do të rrisin ndjeshëm cilësinë e jetës tuaj dhe rehatinë mendore.

Horoskopi i Shëndetit

Për vitin: 2022

Për sa i përket shëndetit do ndiheni shumë në formë. Do të çliroheni nga problemet e biznesit tuaj dhe së shpejti do të çliroheni nga të gjitha problemet e tjera të vogla. Do të jeni gjithmonë të lumtur dhe do të kujdeseni për ushqimin dhe pijen. Nëse jeni shqetësuar nga dhimbja për ndonjë arsye në vitin e fundit, atëherë këtë vit do ta largoni atë dhimbje. Një energji e re do të veprojë brenda jush.

Karakteristikat e shenjës Shigjetari

E do lirinë, është entuziast, gaztor. Është tip sportiv, ka një energji të jashtëzakonshme, lakmitar i madh. I do udhëtimet, filozofinë dhe arsimimin. E përcjell fati. Kryelartë, snob, por gati gjithnjë në anën e ligjit.

Elementi: Zjarri

Polarizimi: Pozitiv

Cilësia: Ndryshueshme

Planeti udhëheqës: Jupiteri

Motoja: Unë kuptoj

Profesionet: Gazetar, ambasador, jurist, filozof, shtegtar nëpër botë, gjykatës, mjek, person religjioz, person që përkatësinë e tij e lidh m

Ngjyra: Blu e lehtë

Lulet: Karafili

Perla me fat: Topazi

Dita me fat: E enjte

Numrat me fat: 3, 7, 9, 12, 21

Pikat e forta: Bujar, idealist, sens i shkëlqyeshëm i humorit

Dobësitë: Premtimet më shumë sesa mund të japin, shumë të paduruar, do të thonë diçka pa e menduar mirë

Pëlqen: Lirinë, udhëtimet, filozofinë, shëtitjet

Nuk pëlqen: Njerëzit e butë, të qëndroj diku pa dëshirë, detajet

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave

+