Bricjapi

Të lindur më: 22 Dhjetor - 19 Janar

Horoskopi Ditor

E Mërkurë 29 Mars 2023

Diskutimet në dashuri duhen përballuar me shumë forcë. Në punë, megjithatë, ka diçka që nuk shtohet. Mundohuni t'i rregulloni problemet menjëherë. Është e kotë, me të vërtetë kundërproduktive, t'i bartësh ato dhe të shqetësohesh.

Horoskopi Javor

27 Mars - 2 Prill 2023

Merrni disa ditë këtë javë për t'u çlodhur. Dalëngadalë po gjeni ekuilibër në jetën private dhe në fillim të javës mund të organizoheni me prindërit apo bashkëjetuesit për t'i kërkuar që t'ju heqin pak peshë nga supet. Puna si ekip ju bën më efikas dhe mund të jeni në gjendje t'i zgjidhni disa çështje më shpejt.

Pranvera po vjen dhe ndryshimet do të ndodhin në jetën tuaj profesionale dhe të punës. Bricjapi nguron gjithmonë t’ua delegojë detyrat e tij të tjerëve, megjithatë ka raste kur duhet të rrethoheni me njerëz të mirë për të arritur qëllimin tuaj. Nëse keni kohë që bashkëpunoni me një grup pune, ndoshta pikërisht tani mendoni se ka njerëz që kanë ndryshuar dhe se mund të jetë e dobishme t’i largoni ata. Do të ketë raste kur dëshironi të hidhni gjithçka, disa mospajtime planetare do t’ju shkaktojnë një shqetësim të fortë. Por kini kujdes se çfarë bëni, sepse më vonë mund të pendoheni që keni larguar njerëzit që në vend të kësaj kanë qenë mbështetës në të kaluarën në periudha të vështira. Të folurit, krahasimi do të jetë i dobishëm.

Horoskopi Vjetor

Për vitin: 2023

Shenjë vërtet e fortë 2023 do të krijojë angazhime të rëndësishme për ju, do të ketë disonancë mes Jupiterit dhe Marsit, por nuk do të rrëshqasni. Maji, qershori, korriku dhe gushti do të jenë fantastike. Pjesa e dytë Vitit do të jetë i rëndësishëm, me një treshe të bukur Mars dhe Jupiteri në gusht. Do të jetë një muaj ideal për dasma.

Horoskopi i Dashurisë

Për vitin: 2023

Jupiteri do të jetë Planeti që do të ndikojë më shumë në jetën tuaj të dashurisë në vitin 2023. Do t’ju duhet të prisni muajin maj për të gjetur brenda vetes forcën e brendshme të nevojshme për të përjetuar plotësisht një histori dashurie që do t’ju pushtojë në çdo kuptim. Nëse vërtet dëshironi, mund të filloni edhe të flisni me partnerin tuaj për mundësinë e zgjerimit të familjes.

Horoskopi i Punës

Për vitin: 2023

Ky vit është relativisht i qetë. Me shumë mundësi nuk priten ndryshime të mëdha në karrierë, por do të ketë shumë punë. Më pas, në gjysmën e parë të vitit do të vazhdojnë aktivitetet e nisura në vitin 2022. Sipërmarrësit dhe menaxherët do të vazhdojnë të zgjerojnë biznesin dhe të përballen me shqetësime të ndryshme ekonomike. Kjo përfshin rinovimet dhe aktivitetet e tjera në lidhje me objektet, tokën ose pasuri të tjera të paluajtshme. Në disa raste, e gjithë kjo mund të ndodhë në një qytet tjetër ose në një vend tjetër. Paratë. Në planin financiar përgatituni për goditje të papritura si lart ashtu edhe poshtë dhe këto të fundit mund të mbizotërojnë. Humbje të mundshme të konsiderueshme parash midis fundit të korrikut, gushtit dhe nëntorit.

Horoskopi i Shëndetit

Për vitin: 2023

Jupiteri te Dashi nuk është në favorin tuaj, andaj me siguri do të keni dhembje koke. Pjesa e dytë e vitit 2023 është më i qëndrueshëm kur është fjala për shëndetin. Deri në mars të vitit 2023 do t’i keni të ndjeshme rrugët e frymëmarrjes, pastaj në pjesën e dytë do ta kuptoni që situatat stresuese megjithatë ndikojnë në gjendjen tuaj shëndetësore. Ndikimi i yjeve mund të mbetet i favorshëm për shëndetin tuaj. Ndërsa viti përfundon, Jupiteri mund të rrisë nivelet tuaja të energjisë, gjë që mund t’ju ndihmojë të zgjidhni çdo problem me të cilin mund të përballeni.

Karakteristikat e shenjës Bricjapi

Serioz, mendimtar, ambicioz, synon suksesin në moshën e shtyrë. Është këmbëngulës, ka vullnet të madh, i mençur, shpirtëror, i pasigurt, por materialist dhe egoist. Arrin çdo gjë që i përkushtohet. Nuk kërkon mirënjohje për vete. Kontrollon ndjenjat.

Elementi: Toka

Polarizimi: Negativ

Cilësia: Kardinale

Planeti udhëheqës: Saturni

Motoja: Unë shfrytëzoj

Profesionet: Murator, kopshtar, murg, eremit, polic, drejtor, menaxher, artist, kompozitor, piktor, skulptor, kontabilist.

Ngjyra: Blu e errët

Lulet: Pansy

Perla me fat: Lapis lazuli

Dita me fat: E shtunë

Numrat me fat: 4, 8, 13, 22

Pikat e forta: Përgjegjës, të disiplinuar, vetëkontrollues, menaxherë të mirë

Dobësitë: Dije nga të gjitha fushat, pa falje, zhgënjyees, presin më të keqen

Pëlqen: Familjën, traditat, muzikën, mjeshtërinë cilësore

Nuk pëlqen: Pothuajse gjithçka ose asgjë

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave

+