Dashi

Të lindur më: 21 Mars - 19 Prill

Horoskopi Ditor

E Mërkurë 29 Mars 2023

Dashuria po ecën me shpejtësi dhe është falë Jupiterit që vazhdon kalimin e tij të favorshëm në shenjën tuaj. Në punë keni konkurrencë të fortë e cila është e mirë, por ndonjëherë mund të çojë në shumë agjitacion.

Horoskopi Javor

27 Mars - 2 Prill 2023

Flisni këtë javë, idetë e shkëlqyera që mund t'ju vijnë nuk duhet të mbahen të fshehta. Jeni duke rifituar qartësinë mendore dhe dëshirën për të bërë, ndaj përfitoni nga ky moment për të rregulluar jetën tuaj, duke rivendosur prioritetet tuaja. Mund të jetë gjithashtu java e duhur për të përpunuar disa kujtime të rëndësishme me terapistin tuaj, duke marrë parasysh marrëdhënien harmonike midis Marsit dhe Saturnit.

Në muajin mars do të rifilloni shumë gjëra. Venusi edhe në muajin mars vazhdon të japë ndikime të mira. Jupiteri vazhdon kalimin e tij nëpër shenjën tuaj të horoskopit dhe do të qëndrojë me ju deri në muajin maj. Por duhet të theksojmë edhe aspektin e shkëlqyer të Marsit që është guvenatori i planetit tuaj deri në datën 25 mars do të jetë në gjendje t’ju japë energji të madhe. Këta janë yje që mund t’ju japin ambicie të mëdha. Mos lejoni që impulsiviteti dhe nxitimi juaj të kufizojnë atë që mund të bëni. Është më mirë të mos kundërshtoni askënd që mund t’ju ndihmojë në të ardhmen. Mundohuni të jeni largpamës dhe të krijoni kushte të dobishme për rritjen tuaj profesionale dhe formimin personal.

Horoskopi Vjetor

Për vitin: 2023

Do të jetë një vit i rëndësishëm. 2022 përfundoi me disa mosmarrëveshje të vogla, por në shkurt do të ketë një pozicion të shkëlqyer për Venusin. Prandaj do të ketë një qiell që do të japë kënaqësi dhe që do të sjellë diqka të rëndësishme. Jupiteri ne shenjë deri me 16 maj është një shtyse. Në pjesën e pare mund te pohoni veten,ndërsa në pjesën e dytë mund të mbërriten ca para. Është një vitë vertet i bukur. Për dashurinë mund të bëhen zgjedhje të rëndesishme. Do jete një vere plot të emocioneve

Horoskopi i Dashurisë

Për vitin: 2023

Jupiteri do t’ju shoqërojë deri në muajin maj dhe do të vazhdojë t’ju ofrojë mundësi fati në çdo fushë të jetës, përfshirë dashurinë. Tranziti astrologjik që do të bëjë diferencën këtë vit, do të jetë ndalesa e gjatë e Venusit në shenjën e Luanit gjatë gjithë muajve të verës. Çiftet paraekzistuese do të rizbulojnë një mirëkuptim magjik, madje edhe në një nivel erotik. Për beqarët do ketë surpriza shumë romantike.

Horoskopi i Punës

Për vitin: 2023

Pas një viti 2022 shumë të vështirë dhe mjaft të paparashikueshëm, aktiviteti juaj profesional po rritet sërish. Me shumë mundësi, ky ndryshim do të ndodhë duke filluar nga muaji shkurt dhe do të shënohet nga disa ngjarje madhore. Marsi, planeti juaj në pushtet, do të fillojë të marrë frenat dhe jeta juaj do të fillojë të rikuperohet, të ecë përpara, duke i mbyllur derën e së shkuarës së afërt. Rikuperim i mundshëm i ngadalshëm dhe gradual i kontakteve me kolegë nga qytete ose vende të tjera. Bashkëpunimet e ndërprera do të rikthehen. Paratë. Në përgjithësi, financiarisht, 2023 është një vit shumë i mirë. Shumica e përfaqësuesve të shenjës suaj do të kenë mundësi për fitime më të larta dhe kjo do të ndikojë në të gjitha fushat e jetës.

Horoskopi i Shëndetit

Për vitin: 2023

Jupiteri në shenjën tuaj ju sjell kënaqësinë e ushqimit, ndaj duhet të kujdeseni për kilogramët. Nëse planifikoni të rregulloni linjën, mesi i janarit do të jetë momenti i duhur. Për të luftuar efektet e Saturnit në shëndetin tuaj, astrologët këshillojnë ushtrime të rregullta të lehta dhe meditim. Megjithatë, duhet t’i kushtoni vëmendje jo vetëm shëndetit fizik, por edhe shëndetit mendor. Mundohuni të balanconi emocionet tuaja në mënyrën e duhur, për të shmangur stresin dhe ankthin e panevojshëm. Shëndeti duhet të jetë një nga fushat kryesore të fokusit tuaj veçanërisht në tremujorin e dytë të vitit.

Karakteristikat e shenjës Dashi

Ndërmarrës, i guximshëm, impulsiv, kokëfortë, dinamik. Ka energji të madhe, por nuk ka vullnet të qëndrueshëm. Ka bukurinë fizike. Bën luftë të përjetshme dhe është në aktivitet të vazhdueshëm. Adhurues i sportit dhe i të gjitha aktiviteteve fizike.

Elementi: Zjarri

Polarizimi: Pozitiv

Cilësia: Kardinale

Planeti udhëheqës: Marsi

Motoja: Unë jam

Profesionet: Politikan, inxhinier, avokat, komik, ushtar, kimist, astronom, kirurg, mishshitës, floktar.

Ngjyra: E kuqe

Lulet: Lulet me gjemba, Lulemustaku

Perla me fat: Diamanti

Dita me fat: E martë

Numrat me fat: 1, 8, 17

Pikat e forta: Guximtar, i vendosur, i sigurt, entuziast, optimist, i sinqertë, i pasionuar

Dobësitë: I paduruar, me humor të ndryshueshëm, temperament, impulsiv, agresiv

Pëlqen: Veshjet e rehatshme, të merr role drejtuese, sfida fizike, sporte individuale

Nuk pëlqen: Pasivitetin, vonesat

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave

+