Virgjëresha

Çfarë thonë yjet për shenjën: Virgjëresha

Horoskopi Ditor

20 Shkurt 2018

Hëna dhe Saturni ju dhurojnë entuziazëm dhe pozitivitet. Do të jeni aq shumë të motivuar, sa që nuk do e vini re që partneri/ja, po ju lë pas dore. Përmirësime të ndjeshme, parashikohen për ata që janë vetëm, ku veçanërisht mbrëmja do të jetë hyjnore. Në sferën profesionale, ekziston mundësia e një ndryshimi, ndoshta mund të jetë pikërisht ajo që prisnit.

Horoskopi Javor

19 Shkurt 2018 - 25 Shkurt 2018

Thuhet se të lindurit e shenjës së Virgjëreshës japin më të mirën kur vjen puna për të fituar një sfidë, kur u duhet t’i japin zgjidhje një problemi. Dhe me siguri që sfidat nuk do të mungojnë, duke qenë se keni pesë planetë kundër. Duke filluar nga dita e mërkurë, do të përqendroheni në thelbin e gjërave dhe nuk do të merreni me hollësitë e parëndësishme. Në fundjavë do të kërkoni me çdo kusht qetësinë dhe do të ndjeni nevojën për t’u larguar prej gjithçkaje e kujtdo.

Horoskopi Mujor

Shkurt 2018

Komunikimi yt zbutet, kur Merkuri, planeti juaj engjëll mbrojtës, shkon tek Peshqit, shenjën tuaj të kundërt, më 16-të. Në vend që të analizosh çdo hollësi të fundit, është koha të besosh dhe të shkosh me rrjedhën, sidomos në marrëdhëniet tuaja. Polarizimi i Virgjëresha/ Peshq bëhet edhe më i dukshëm më 23. Hëna e plote është për të goditur ekuilibrin midis të kundërtave. Dhe, ekuilibri midis Virgjëreshës dhe Peshqit është nevoja për të analizuar dhe kuptuar atë kundrejt nevojës për të besuar dhe për ta marrë atë si aprovim. Në shprehjen më të lartë Virgjëresha sjell tokën në qiell dhe Peshqit sjellin qiellin në tokë. Kjo hënë e plotë siguron qartësi për ju që të vendosni se ku duhet të mbani dhe ku jeni të gatshëm të hiqni dorë.

Viti 2018 do t’ju dhurojë plot arsye për të buzëqeshur. Ky vit paraqitet i mrekullueshëm për të lindur në shenjën e Virgjëreshës. Gjendja emocionale do të jetë e shkëlqyer, do të merrni vendime të frytshme, do të jeni të qetë dhe të sigurt në vetvete, pa mendimet pesimiste dhe tensione. Sigurisht që ndonjë shqetësim të vogël mund ta keni, por jo si në vitet e shkuara. Në aspektin profesional, nuk ndodh shpesh që të keni Jupiterin dhe Saturnin në pozicion të favorshëm me shenjën tuaj. Po ashtu edhe Uranin në periudhën mes majit dhe nëntorit. Ndaj, ngrini kokën lart dhe ecni përpara, sepse karriera juaj mund të marrë një hov të rëndësishëm cilësor. Do t’ju vijnë konfirmime, do të gjeni ekuilibrin dhe sigurinë financiare dhe do të merrni propozime që i prisnit prej kohësh. Keni një projekt të hershëm që e ruani? Mbase ka ardhur koha që ta shpluhurosni dhe ta vini në zbatim. Në aspektin sentimental, 2018-ta do të jetë një vit mjaft i favorshëm. Do të ndiheni të sigurt në vetvete dhe do të bëni zgjedhje të rëndësishme si bashkëjetesa me partnerin, ndonjë shtatzëni a martesë e mundshme, apo blerja e ndonjë shtëpie të përbashkët. Zemra juaj, më në fund, do të ndihet e sigurt dhe do t’i kuptoni qartë ndjenjat. Nëse nuk jeni të dashuruar, do ta gjeni një mënyrë që dashuria të bëhet pjesë e jetës suaj. Me ndikimin e Jupiterit dhe Saturnit, Kupidi mund të vijë kur nuk e prisni. Në aspektin e shëndetit, do të ndiheni të fortë dhe energjikë. Do të ndiheni në formë të shkëlqyer, të gatshëm të përballeni me problemet e dikurshme. Siguria në vetvete që e keni rigjetur do t’ju ndihmojë në aspektin psikologjik dhe do të ketë pasoja pozitive në mirëqenien tuaj të përgjithshme. Në aspektin estetik, do të jetë një vit i shkëlqyer të tonifikuar muskujt dhe për të përmirësuar lëkurën.

2018 do të jetë një vit shumë i favorshëm për të vendosur në shtylla të forta dashurinë tuaj. Do të ndiheni të sigurt në vetvete dhe do të zgjidhni mirë përsa i përket bashkëjetesës, fëmijëve, martesës, shtëpisë etj. Zemra juaj do të ndihet e sigurt dhe do të arrini të shprehni mirë atë që ndjeni. Edhe nëse dashuria nuk ekziston, do të gjeni mënyrën si ta bëni pjesë të jetës suaj. Me Jupiterin tek Akrepi dhe Uranin tekDashi, Kupidi mund t’ju surprizojë!

Nuk ndodh gjithnjë të keni Jupiterin dhe Saturnin në anën tuaj. Nga ana tjetër, nga maji në nëntor do të keni edhe Uranin. Synoni lart, pasi karriera juaj do të jetë në ngjitje. Prisni stabilitet, siguri ekonomike, zgjidhje tëfavorshme, propozime që po i prisnit prej kohësh. Keni një projekt të vjetër nësirtar? Ndoshta ka ardhur momenti që ta vini në jetë!

Të shëndetshëm dhe energjikë. Në 2018-ën do të jeni në formë, të gatshëm të përballoni probleme të vjetra. Besimi që do të keni në vetvete do të reflektohet edhe në shëndetin tuaj. Tonifikoni trupin dhe çdo gjë është ok!