Kuptimi i ëndrrave

Ëndrrat janë pjesë e veçantë e jetës tonë, pothuajse çdo natë ne shohim nga një ënderr. Shumicën e ëndrrave i harrojmë brenda 10 minutave dhe nuk na kujtohen më. Sa më shumë që i kushtojmë vëmendje ëndrrave aq më shumë i mbajmë mend ato. Andaj është shumë e rëndësishme që të dijmë kuptimin e tyre. Më poshtë është lista e kuptimit, shpjegimit dhe interpretimit të ëndrrave e ndarë sipas shkronjave të alfabetit.

v

Vadis / ujis - Në qoftë se shikoni sikur po vadisni lulet në kopshtin tuaj, do të merrni lajme shumë të mira. Në qoftë se jeni vajzë, do të dashuroheni me një djalë shumë të bukur dhe simpatik. Në qoftë se shikoni dikë tjetër duke vaditur bimë ose pemë, do të bëheni shok të ngushtë me atë person.

Vagon - Do të keni fitime dhe lajme të mira. Gjithashtu do të keni sukses në atë që mendoni, por po të keni pak durim.

Vaj - Në qoftë se shikon të derdhet vaj, do të kesh dëme të mëdha. Në qoftë se e shikon në gjellë, do të keni të mira. Në qoftë se po e pi, rrezikon nga një sëmundje shumë e rrezikshme. Në qoftë se të derdhet në rroba, do të pësosh dëme të mëdha.

Vajzë - Në qoftë se shikon se ke vajzë dhe e marton, do të martohet një i afërt i yti. Në qoftë se shikon sikur të lind vajzë, do të keni drejtësi dhe gëzim. Në qoftë se shikon sikur ke dhe në të vërtetë nuk ke, do të ndodhin ngacmime familjare. Në qoftë se gruaja shtatzënë shikon sikur lindi vajzë, do të ketë një lindje të mirë dhe të lehtë.

Vaksinë - Në qoftë se sheh se po të bëjnë vaksinë dhe je në të vërtetë i sëmurë, do të shërohesh së shpejti.

Vaksinim - Në qoftë se shikon sikur po vaksinohesh kundra një sëmundje, do të keni sukses në çështjet tuaja.

Vapë - Në qoftë se shikon sikur bën vapë e madhe, do të marrësh lajm të keq nga një person i dashur. Në qoftë se është dimër dhe bën vapë, do të bëhen ndryshime për mirë për çështjen tënde. Në qoftë se je grua e martuar, do të mërzitesh me sjelljen e burrit tënd.

Varfëri - Në qoftë se ëndërroni një njeri të varfër ose të paralizuar dhe që nuk mundet të punojë, do të keni hidhërime, fatkeqësi dhe vuajtje. Në qoftë se shikoni sikur jeni të varfër, prisni përmirësime të gjendjes tuaj.

Vargan - Në qoftë se shihni në ëndërr të kalojë një vargan i gjatë sidomos me ciganë, ju presin fitime nga punët tuaja, në qoftë se shihni që jeni dhe ju në vargan, do të humbni para nga mendjelehtësia juaj.

Varkar/barkatar - Në qoftë se ëndërron sikur je varkar, kujdes se mundimet që keni bërë mund t’u shojnë kot dhe mund të pësoni të keqe të madhe. Në qoftë se shikon sikur po flet me një varkar, dikush do t’u ofroj një punë të cilën duhet ta pranoni për të mirën tuaj. Në qoftë se zihesh me varkar, do të ngatërrohesh në një çështje ku do të humbasësh shumë para. Në qoftë se je grua dhe shikon sikur dashuron një varkar, një person me karakter të mrekullueshëm të do në të vërtetë.

Varkë - Në qoftë se je në varkë dhe lundron në det dhe Në qoftë se deti është i qetë, do të ikin të gjithë sikletet që ke. Në qoftë se deti është i trazuar, do të keni edhe ju trazira, mërzi dhe dhimbje. Në qoftë se je në një varkë dhe merr ujë brenda do t’u shkojnë kot mundimet. Në qoftë se po e tërheq për ta nxjerrë në breg ke armiq rreth teje.

Varr i shenjtë - Në rast se e shikon veten në Jerusalem ose shikon varr të shenjtë, lumturi në të gjithë anët.

Varreza - Në qoftë se ëndërron sikur gjendesh në varreza lumturi dhe gëzim i papritur do të të vijë në çështjet tuaja. Në qoftë se thjesht shikon varreza, do të kesh sukses. Në qoftë se shikon varreza plot me varre, ke shpresa të mira për të ardhmen tënde. Në qoftë se e shikon pa varre, prit dëme. Në qoftë se gjendesh në varreza të një feje tjetër, prit lajme të këqia nga një person që do.

Varrim - Në qoftë se shikon të varrosin një të afërmin tuaj ose një shokun tuaj, do të keni një martesë të këndëshme ju ose ata. Në qoftë se thjeshtë gjendesh në një varrim, do të zhgënjeheni për çështjet tuaja. Grua që shikon varrim, do të lindë një djalë të bukur. Në qoftë se shikon sikur të varrosin ty, do të keni shëndet brutal.

Varrmihës - Në qoftë se shikoni sikur jeni varrmihës, do të ndieni hidhërim të madh. Në qoftë se jeni familjarë, do të hidhëroheni për vdekjen e një fëmije tuaj. Në qoftë se jeni të rinj, prisni tradhëti nga bashkëshortët. Në qoftë se shikoni varrmihës duke varrosur një të afërt, do t’i bëni keq atij. Në qoftë se shikoni një varrmihës duke varrosur një të huaj, do të merrni një lajm të keq.

Vaskë - Në qoftë se shikoni sikur bëni gati vaskën për tu larë, por nuk zhvisheni, i jeni shmangur një rreziku shumë të madh. Në qoftë se shikoni sikur zhvisheni, por nuk hyni në ujë do t’u ndodhë diçka shumë e keqe. Në qoftë se shikoni sikur hyni në ujë dhe laheni, do të keni hidhërime dhe mërzi nga zhgënjimi i një shokut tuaj. Në qoftë se jeni grua, do të mësoni sekretet që ju mban burri juaj dhe do të hidhëroheni. Në qoftë se jeni vajzë, do të merrni vesh se i dashuri juaj është shumë xheloz dhe tradhëtar njëkohësisht. Në qoftë se shikoni sikur dilni nga vaska, një ngjarje e papritur do t’u shpëtojë nga një rrezik i cili besonit se nuk do të ndodhte kurrë. Në qoftë se uji është i ngrohtë, do të merrni një lajm të keq.

Vatër - Në qoftë se është e fikur është për keq. Në qoftë se është e ndezur, prit gëzim dhe lumturi. Nëse je vajzë martesë të mirë.

Vathë - Në qoftë se ke veshur vathë floriri do të keni shqetësime familjare. Në qoftë se janë me diamante do të keni hidhërime dhe mërzi. Në qoftë se je vajzë dhe shikon vathë floriri do të kesh lajme të gëzueshme. Burri Në qoftë se shikon se ka vëthë, do të degjenerohet nga të tjerët sepse ndërhyn në punët e të tjerëve.

Vazo - Me lule, do të thotë lumturi dhe suksese profesionale. Në qoftë se është bosh, do të ndiesh mungesë nga shokët.

Vdekje - Në qoftë se sheh të vdekur, prit sëmundje. Në qoftë se sheh se ke vdekur ti, prit lajm të mirë. Në qoftë se se një i vdekur të kërkon diçka, një anëtar nga familja jote do të vdesë. Në qoftë se i vdekuri të jep diçka, do të kesh gëzim.

Vegël muzikore - Në qoftë se shikoni sikur luani vegël muzikore ose që këndon me shoqërim të veglave muzikore, do të shoqëroni një shok tuajin në shtëpinë e tij të fundit (në varreza) dhe do të mërziteni jashtëzakonisht shumë për këtë gjë.

Vegim - Në qoftë se shikoni në ëndërr sikur ju shfaqet një vegim, do të thotë se keni lënë pas dore detyrimet tuaja fetare.

Vëlla ose motër - Do të keni lumturi, një gëzim. Në qoftë se zihesh me ta do të kesh grindje familjare. Në qoftë se sheh martohesh me motrën tënde, gëzim të madh. Në qoftë se sheh të vdesin, do të kenë jetë të gjatë.

Vello - Në qoftë se shikoni sikur po prisni vello, do të merrni lajme të këqia për ju ose për një të afërt ose për një shok, ndoshta dhe vdekje. Në qoftë se shikoni sikur e keni veshur, do të vishni të zeza për një vdekje të hidhur ose ndoshta mund të vishni vello si i vdekur. Në qoftë se thjesht shikoni vello, do të të ndodhë diçka shumë e keqe dhe sëmundje.

Vend - Në qoftë se shikoni sikur lëvizni nga një vend në tjetrin, do të thotë se mundoheni kot se nuk do të realizohen ato që keni menduar dhe mund të pësoni dhe aksident.

Verbohem - Në qoftë se shikon se humb shikimin, kujdesu për shëndetin se është në rrezik.

Verdhë - Në qoftë se shikon sikur je zverdhur, do të rrezikosh nga një sëmundje shumë e rëndë për të cilën vetëm një doktor i shquar mund të të shpëtojë. Në qoftë se shikon veshjet e tua të verdha, flasin shumë keq për ty njerëzit përreth teje.

Verë (pije) - Në qoftë se je i shëndetshëm dhe shikon verë të bardhë, do të kesh shëndet të mirë. Në qoftë se je i sëmurë, do të shërohesh së shpejti. Në qoftë se je shtatëzënë do të lindësh një djalë të bukur dhe të shëndetshëm. Në qoftë se shikon verë të kuqe do të krijosh forcë. Në qoftë se shikon mushkonja në verë do të të thartohet vera. Në qoftë se je i sëmurë dhe ëndërron verë të kuqe se shpejti do të bëhesh mirë. Në qoftë se ëndërron verë të zezë çështjet tuaja do të marrin rrugë të mirë dhe të mbarë me ndihmën e një personi të fuqishëm dhe mund të jetë grua. Në qoftë se vera është e ëmbël ke shokë të cilët janë gati të të ndihmojnë në problemet dhe çështjet tuaja. Në qoftë se shikon sikur po pi do të bësh diçka për të cilën do të pendohesh. Në qoftë se të derdhet prit hidhërime dhe dëshpërime dhe tradhëti bashkëshortore. Në qoftë se prodhon verë prit fitime me bollëk të madh. Në qoftë se hedh verë në gjellë merresh kot me gjëra pa vlerë.

Verigë - Në qoftë se ëndërron verigë do të kesh ngatëresa të këqia në punë dhe në marrëdhëniet tuaja të dashurisë.

Vesë - Në qoftë se shikoni sikur ka vesë, do të keni fitime shumë të mëdha. Në qoftë se jeni beqarë, do të ziheni me të dashurin ose të dashurën tuaj.

Veshi - Në qoftë se sheh se ke vesh të mëdhenj, do të kesh fat dhe lumturi. Në qoftë se sheh se ke vesh të vegjël, lajmet që pret të marrësh do të vonohen. Në qoftë se po i pastron, do keni lajme të gëzueshme brenda ditës. Në qoftë se i ke të bllokuar, kujdes nga njerëzit e këqinj. Në qoftë se ke vesh gomari, do të degjenerohesh. Në qoftë se ke vesh egërsire ose luani, jeta jote rrezikohet.

Vetëvrasje - Në qoftë se sheh se vret veten do të të vijë e keqe e madhe nga kokëfortësia jote. Në qoftë se sheh dikë tjetër është paralajmërim i keq për të.

Vetull - Në qoftë se ëndërroni sikur keni vetulla të bukura dhe të trasha, do të keni sukses të madh në punët tuaja dhe pasurim të madh. Në qoftë se jeni vajzë, do të keni sukses në dashuri. Në qoftë se shikoni sikur keni vetulla të rralla dhe të shëmtuara, do të pësoni hidhërime nga njerëzit që kishit shumë besim.

Vezë - Në qoftë se ëndërron vezë të bardha, do të keni fitime të vogla nga puna juaj. Në qoftë se janë të kuqe, do të kesh fitime të mëdha dhe gëzim. Në qoftë se janë të prishura, do të të tradhëtojë dikush. Në qoftë se po ha, do të mësosh një sekret të rëndësishëm.

Viç - Në qoftë se shikoni viça duke punuar tokën, prisni lumturi dhe gëzim dhe shumë fitime. Në qoftë se shikoni sikur bërtasin, prisni një aksident të rëndsishem. Në qoftë se je grua, shpejt do të ngelesh e vejë. Në qoftë se shihni shumë viça duke vrapuar, do të pësoni tronditje dhe mërzi. Në qoftë se shihni viç të bardhë, prisni nderime. Në qoftë se shihni viç të kuq ose të zi, armiqtë do t’u bëjnë keq. Në qoftë se shihni dy viça duke luftuar, një armik i juaji shumë I madh do tu bëhet shok. Në qoftë se shikoni sikur therrni viç, do të sundoni armiqtë.

Vij - Në qoftë se shikon vij, të tjerë shfrytëzojnë budallakun tënd dhe shijojnë mundimet tuaja.

Vijë uji - Në qoftë se është i pastër, rrugë e mirë për problemet tuaja. Në qoftë se është i turbullt, lajme të këqia.

Vinç - Në qoftë se sheh vinça, gjithmonë janë për keq dhe nëse është dimër do të thotë se do të ketë kohë të keqe. Në qoftë se sheh më shumë se një, do të lindin shumë fëmijë.

Violinë - Në qoftë se thjesht sheh një violinë, do të keni gëzim. Në qoftë se luan violinë pa ditur të luash prit vdekjen e një personi të dashur. Në qoftë se sheh dikë tjetër të luaj do të çlirohesh nga ankthet.

Vizitor - Në qoftë se të viziton dikush dhe nëse është edhe shok i yti, do të marrësh lajme të mira dhe mbrojtje nga një person me pushtet. Në qoftë se të viziton femër të presin dashuri të reja. Në qoftë se të viziton doktor ose shenjëtor do të sëmuresh.

Vjedh - Në qoftë se shikon sikur vjedh, po ndjek rrugë të keqe që do të të çojë në krim. Në qoftë se shikon të kapin hajdut, do të mësosh se po fiton para, por jo me ndershmëri. Vetëm Në qoftë se je në të vërtetë hajdut do të thotë sukses në punët tuaja të pisëta. Në qoftë se të vjedhin diçka nga shtëpia, do të thotë se je dembel. Në qoftë se ndjek hajdut por nuk vjedh, kujdes mos u lër mundësinë armiqve të të bëjnë keq. Në qoftë se thjesht shikon një pjestar të një grupi hajdutësh, kujdes se shokët të shtynë në rrugë të keqe.

Vjehrra - Në qoftë se ëndërroni sikur keni vjehrrën ose vjehrrin dhe në të vërtetë nuk i keni, do të keni ngatërresa familjare. Në qoftë se ëndërroni sikur keni vjehrrën ose vjehrrin dhe në të vërtetë i keni, do të merrni një lajm shumë të keq nga një shok i juaj. Në qoftë se kanë vdekur dhe i ëndërroni sikur janë të gjallë, kujdesuni më shumë për burrin tuaj.

Vjelje - Në qoftë se ëndërroni vjelje, do të keni gjithmonë fitime dhe gëzime.

Vjell - Në qoftë se shikon sikur po vjell dhe je i varfër, prit të mira dhe Në qoftë se je i pasur prit dëme.

Vjetër - Në qoftë se shikoni veshjet tuaja të vjetra ose çfarëdo lloj gjëje tjetër, do të humbisni diçka që nuk do ta gjeni më dhe gjithashtu do të krijoni shoqëri të re me një person i cili do t’u japë vetëm hidhërime dhe dëshpërime.

Vjollcë - Në qoftë se shikon sikur ke vjollca të bukura dhe të mëdha do të arrish shumë gjëra pa mundim të madh. Në qoftë se shikon sikur ke vjollca të bukura dhe të vogla do të mërzitesh sepse nuk do të shkojnë mirë punët dhe do të humbasësh një mundësi shumë të mirë për të fituar. Në qoftë se shikon sikur të bien vjollcat do të të urrejë një grua të cilës do ti shprehje dashurinë. Në qoftë se je fëmijë dhe shikon sikur ke vjollca do të sëmuresh lehtë. Në qoftë se shikon sikur ke vjollca të kuqe ose jeshile ose një ngjyrë të pazakonshme do të pësosh aksident familjar. Në qoftë se i merr erë të duan jashtëzakonisht shumë. Në qoftë se dikush të jep vjollca do të keni një ofertë pune të mirë.

Vlimi - Në qoftë se shikon ujë të vlojë, do të marrësh një lajm të mirë. Në qoftë se shikon çfarëdo lloj lëngu tjetër, do të keni grindje.

Vorbë - Në rast se e shikon të mbushur, do të kesh të mira dhe në rast se rrjedh ujë fitime të mëdha nga puna. Në rast se blen, ke shumë mendime në mëndje. Dhe në rast se thjesht e mban dhe je beqar/e, do të të bëjnë kërkesë për martesë.

Votim - Në qoftë se shikoni sikur po votoni për diçka, do të bëni diçka shumë të mirë që do të ngeleni i kënaqur me veten tuaj.

Vrapoj - Në qoftë se thjesht shikoni sikur po vraponi, do të merrni lajme të mira nga një shok ose i afërt. Në qoftë se shikoni sikur po vraponi me vrull, do t’i sundoni armiqtë dhe do të dilni fitimtarë.

Vrasje e foshnjes - Në qoftë se vret foshnje, do të ngatërrohesh me shoqëri të këqija.

Vreshtar - Në qoftë se je vetë do të keni fitime në punët tuaja. Në qoftë se shikon dikë tjetër do të fitosh një shok të çmuar.

Vreshtë - Në qoftë se është i lulëzuar do të thotë fitime dhe shumë të mira. Në qoftë se është i tharë do të ndodh e kundërtat dhe ndoshta dhe vdekja e një personi tuaj.

Vrimë - Në qoftë se shikoni sikur ju është bërë vrimë në trupin tuaj, kujdesuni për shëndetin tuaj se jeni në rrezik shumë të madh. Në qoftë se shikoni vrimë në mur ose në dysheme, ose në ç’do lloj vendi tjetër, do të pësoni shumë keq.

Vringëllimë - Në qoftë se dëgjon vringëllimë armësh do të gjëndesh në ngjarje të hidhërueshme të cilat do lënë mendime të këqia. Në qoftë se dëgjon ose shikon vringëllime shpatash, do të ngatërohesh në një çëshjte të fshehtë.

Vrisni - Në qoftë se shikoni sikur vrisni njeri, biznesi juaj do të ecë përpara. Në qoftë se shikoni sikur vrisni një shok, ai do t’u ndihmojë në momentin që do të keni më shumë nevojë. Në qoftë se shikoni sikur vrisni një nga prindërit tuaj, do të pësoni një aksident shumë të rëndë.

Vuajtje - Në qoftë se ëndërron sikur të bëjnë të vuash, do të fitosh çështjen që ke në dorë por me pak vonesë. Sa më e madhe të jetë vuajtja, aq më i sigurt do të jetë suksesi juaj në jetë.

Vullkan - Në qoftë se e shikon nga larg me flake dhe llavë vullkani, prit tronditje të mëdha nga shokët e tu. Në qoftë se shikon llavën të vijë drejt teje, prit tronditje brenda në familje.

Vulos - Në qoftë se sheh se po vulos diçka mundimet tuaja janë të kota dhe do të kenë një fund të keq. Për të dashuruarit do të thotë sukses në dashuri. Për të sëmurët do të thotë së do të lehtësohen pak.

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave

+