Leximi i filxhanit

Leximi i filxhanit të kafes, ndryshe i njohur si FALL, është praktikuar tradicionalisht në shumë vende të botës nga gratë e familjes, zakonisht në mbledhjet familjare dhe të miqve.

Përgatitni kafen tuaj të preferuar duke vendosur sasinë e sheqerit sipas dëshirës, si dhe dy lugë kafe. Zakonisht kafeja më e përshtatshme për leximin e së ardhmes është kafe turke. Para se të filloni të pini kafen, gjithashtu mund të paraqiten edhe disa flluska në sipërfaqen e kafes të cilat nënkuptojnë ardhjen e parave. Uluni dhe shijoni filxhanin tuaj të kafes. Filxhani duhet të jetë i gjerë dhe i pjerrët në pjesën e sipërme, kurse brenda tij me një sipërfaqe të lëmuar dhe pa dekorime. Mos e derdhni kafen në asnjë mënyrë! Mbaroni kafen tuaj duke lënë një sasi të vogël në fund të filxhanit. Kapni filxhanin me dorën e majtë dhe silleni tri herë në drejtimin e akrepave të orës. Sigurohuni që kafeja të shpërndahet në të gjithë brendësinë e filxhanit. Pastaj përmbysni filxhanin në pjatëz dhe lëreni kafen që të thahet. Përveç leximit të filxhanit, ju gjithashtu mund të interpretoni edhe shenjat e kafes së mbetur të cilat paraqiten në pjatëz. Leximi i kafes duhet të bëhet nga të tjerët, nëqoftëse bëhet nga vetja atëherë është shumë e vështirë që të lexohet e ardhmja në mënyrë objektive.

m

Macë - Mospajtim me shokët, shpirtligësi. Keni kujdes, ndonjë i afërt do t’ju tradhëtojë, do të keni shokë të rremë dhe shoqëri të rrejshme.

Maçok - Një grindje, tradhti, një mik i rremë.

Majmun - Ndokush do të tentojë të ju mashtrojë.

Makinë - Fat i mirë.

Makinë petëzimi - Vështirësi në të ardhmen.

Mal - Ambicie e madhe. Do të keni sukses, takime të reja, shpërblime. Telashe apo probleme të mundshme.

Mal - Pengesë, ambicie të mëdha.

Margaritë - Lumturi në dashuri.

Marimanga - Kvilluani, një komplot dhe grackë që ia përgatitni dikujt, nuk do të ketë sukses. Për këtë mund të keni pasoja serioze.

Maskë - Tradhëti. Keni kujdes, një i afërt do ju mashtrojë – shokë të rremë. Nuk do të keni sinqeritet me personin e afërt, mashtrim, thashetheme, paqartësi.

Mbret - Fuqi e pabesueshme, forcë, sukses.

Mbreti - Një aleat i fuqishëm.

Medale - Shpërblim.

Medalje - Një shpërblim.

Merimangë - Tregon se paratë janë në ardhje (mund të ndodhë që nga disa rrethana ndokush t’ju vendos rrjet rreth juve). Ju pret lumturi e madhe.

Mi - Tradhëti, humbje e madhe.

Milingonë - Do të ballafaqoheni me punë të vështira.

Mitër - Nderime.

Miu - Vjedhje, tradhti.

Mizë - Acarime në familje. (Sa më shumë miza aq më shumë probleme të vogla.)

Mjegull - Gjithcka do t’ju shkëlqejë, rmjegulla të vogla – thashetheme, mjegulla të rralla – përfitim parash. Para jush keni probleme, nëse mjegullat kanë pika – do të keni probleme financiare. Po ju mundojnë mendime të rënda.

Mjek - Sëmundje, shkuarje në spital.

Mjellma - Krijesë e urtë dhe hyjnore. Gjithmonë komentohet si sukses në të gjitha lëmenjtë e jetës. Harmonia në familje, fitim, dëshirat e realizuara.

Mjellmë - Përmirësim i patrazuar, jetë e kënaqur.

Model - Parregullësi në fund të filxhanit – ndryshim i gjendjes material.

Mollë - Sukses në punë, takime të reja dashurie, do t’ju vie një ofertë e mirë. E keni patjetër të rrezikoni deri sa të arrini qëllimet.

Monedhë - Sukses financiar, përfitime, pagesë të borxheve.

Monstrum - Terror, dhunë.

Motor - Lajmet e reja do t’ju vijnë shumë shpejtë.

Motorist - Lajme të shpejta.

Muaj - Lumturi në dashuri, në gjysmën e parë të muajit – punë e re, gjysma e dytë e muajit – depresion, martesë për shkak të pasurisë.

Mullar bari - Mendo para se të veprosh!

Mulli me erë - Sukses biznesor përmes një pune të vështirë.

Mur - Biznes i pafrytshëm.

Murgeshë - Kasafortë.

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave

+