HoroskopiShqipOfficial në Instagram!

Leximi i filxhanit

Leximi i filxhanit të kafes, ndryshe i njohur si FALL, është praktikuar tradicionalisht në shumë vende të botës nga gratë e familjes, zakonisht në mbledhjet familjare dhe të miqve.

R

RETë - Problem në të ardhmen. E rrethuar me pika – probleme me para.

REVOLJA - Respektoni ligjshmëritë morale ligjore dhe njerëzore. Ato janë bazë e etikës së një shoqërie. Shpesh në varshmëri nga shenja apo shenjat tjera në afërsi, komentohet si kontakt i fshaftë seksual me gruan apo burrin (femra) e dikujt te afërt. Nëse nuk veproni kështu, mund të keni probleme.

ROSA - Para duke ardhur.

ROSë - paratë që po i prisni po ju arrijnë

RRATHë - pasiguri, vdekje

RREM - Një shqetësim i vogël, ndihmë në vështirësi.

RRETHI - Do ta përfundoni me sukses një punë. Do të realizoni një dëshirë të madhe. Sa më e pastër dhe më e qartë të jetë, aq më shpejtë do të realizohet kjo dëshirë.

RRJET - keni kujdes do të bini në kurth. Bëhuni vigjilent para jush po ndodhin mashtrime

RRJETë - Kurth

RROJE - Grindje, ndarje.

RROTë - mosinformim

RRUSH - harmoni, lumturi në dashuri. Jetëgjatësi

RUBINETë - zgjidhje e problemit, thellësi

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave