HoroskopiShqipOfficial në Instagram!

Leximi i filxhanit

Leximi i filxhanit të kafes, ndryshe i njohur si FALL, është praktikuar tradicionalisht në shumë vende të botës nga gratë e familjes, zakonisht në mbledhjet familjare dhe të miqve.

XH

XHAKETë - Një ndarje, një fund i miqësisë.

XHAMI - para të papritura. Përparim i jashtëzakonshëm në çdo aspekt

XHEVAHIRE - Një dhuratë.

XHEZVE - Sëmundje e lehtë.

XHIP - sukses i madh në punë

XHIRAFë - mendoni më herët se sa flisni

XHYGYMI (I çAJIT) - Nëse është në maje të filxhanit, ju presin kënaqësitë e caktuara. Këto mund të jenë në lidhje me punën, shoqërinë dhe dashurinë. Nëse është afër fundit,i largoheni fjalëve , zënkave dhe konflikteve në shtëpi.

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave