HoroskopiShqipOfficial në Instagram!

Leximi i filxhanit

Leximi i filxhanit të kafes, ndryshe i njohur si FALL, është praktikuar tradicionalisht në shumë vende të botës nga gratë e familjes, zakonisht në mbledhjet familjare dhe të miqve.

RR

RRATHë - pasiguri, vdekje

RREM - Një shqetësim i vogël, ndihmë në vështirësi.

RRETHI - Do ta përfundoni me sukses një punë. Do të realizoni një dëshirë të madhe. Sa më e pastër dhe më e qartë të jetë, aq më shpejtë do të realizohet kjo dëshirë.

RRJET - keni kujdes do të bini në kurth. Bëhuni vigjilent para jush po ndodhin mashtrime

RRJETë - Kurth

RROJE - Grindje, ndarje.

RROTë - mosinformim

RRUSH - harmoni, lumturi në dashuri. Jetëgjatësi

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave