HoroskopiShqipOfficial në Instagram!

Leximi i filxhanit

Leximi i filxhanit të kafes, ndryshe i njohur si FALL, është praktikuar tradicionalisht në shumë vende të botës nga gratë e familjes, zakonisht në mbledhjet familjare dhe të miqve.

TH

THERRJE - kujdes, rrezik! Ruajuni

THIKA Të KRYQëZUARA - Diskutime

THIKë - Lidhje të prishura. Afër mbajtëses së filxhanit – divorc. Në fund të filxhanit – padi në gjyq.

THIKë - ndërprerje të lidhjes, ndarje, gjykim. Keqkuptime të mëdha, hidhërim

THONJ - padrejtësi, pakënaqësi, mossukses

THUA - shokë të fshehtë, shenjë për rrezik të madh, kujdes me kë shoqëroheni

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave