HoroskopiShqipOfficial në Instagram!

Leximi i filxhanit

Leximi i filxhanit të kafes, ndryshe i njohur si FALL, është praktikuar tradicionalisht në shumë vende të botës nga gratë e familjes, zakonisht në mbledhjet familjare dhe të miqve.

ABCDDHEFGGJHIJKLLLMNNJOPQRRRSSHTTHUVXXHYZZH

LL

LLAMBë - Afër mbajtëses së filxhanit – para. Në skaj të filxhanit – festim. Jashtë filxhanit – humbje personale. Në fund të filxhanit – ngjarje shoqërore e shtyer.

LLAMBë (DY LLAMBA) - Dy martesa.

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave

Horoskopi Personal

Për të lexuar horoskopin tuaj personal ju duhet të jeni të abonuar.

Më shumë info, klikoni këtu.