HoroskopiShqipOfficial në Instagram!

Leximi i filxhanit

Leximi i filxhanit të kafes, ndryshe i njohur si FALL, është praktikuar tradicionalisht në shumë vende të botës nga gratë e familjes, zakonisht në mbledhjet familjare dhe të miqve.

C

ÇADëR - Bezdi, nevojë për strehim. Nëse ështe e hapur – strehim i gjetur. Nëse ështe e mbyllur – strehim i mohuar.

ÇADëR DIELLI - Një të dashur të ri.

ÇAJNIK - takim me miqtë, shoqërim

ÇAJNIK - Takim me komitet.

ÇANTA - Një kurth. Nëse është e hapur – mund të shpëtoni. Nëse është e mbyllur – do të bllokoheni.

ÇANTë E HAPUR - mund të ikni, nëse është e mbyllur – do të kapeni

ÇEKAN - brengë, halle. Vëshirësi të mëdha në jetë

ÇEKIçI - Nëse është në maje të filxhanit, do t’i përballoni dhe tejkaloni te gjitha pengesat. Nëse është në fund të filxhanit , do të keni një konflikt në familje apo me dikë që e doni. Duhet të keni kujdes që të mos acarohet ky konflikt me pasoja edhe më të mëdha.

ÇELëSI - Me sukses do ta zgjidhni një problem i cili do t’ju hapë shtigje të reja në jetë. Nëse janë dy çelësa ose njëra është afër fundit të filxhanit, kini kujdes, ju kanoset një fatkeqësi, ose ndonjë plaçkitje. Nëse është afër ndonjë figure me interpretim negativ, prania e kësaj figure nënkupton se ekziston zgjidhja dhe dalja nga kjo situatë e vështirë.

CIGARE - Cigare – Miq të rinj.

ÇIZME - mbrojtje nga dhimbja, fatkeqësi, shkatërrim – do të bëni gabim. Mbrojtje, sidomos nga lodhja fizike dhe dhimbja

ÇIZME Të PRISHURA - Dështim

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave