HoroskopiShqipOfficial në Instagram!

Leximi i filxhanit

Leximi i filxhanit të kafes, ndryshe i njohur si FALL, është praktikuar tradicionalisht në shumë vende të botës nga gratë e familjes, zakonisht në mbledhjet familjare dhe të miqve.

NJ

NJëBRIRëSH - ndokush ju do në mënyrë të fshehtë dhe është i dashuruar tek ju

NJERëZ GRUP - Jeni në qendër të vëmendjes. Se ju adhurojnë shoqëria dhe rrethi, varet shumë nga figurat tjera përreth...

NJERI - Afër mbajtëses së filxhanit – një mysafir. Nëse shenja është e qartë dhe e dallueshme – mysafir me flokë të zeza. Nëse nuk është shumë e qartë – mysafir me flokë të drejta. Nëse është me krahë të shtrirë – mysafir me dhurata.

NJERI I GJYMTUAR - sëmundje e shokut

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave