Leximi i filxhanit

Leximi i filxhanit të kafes, ndryshe i njohur si FALL, është praktikuar tradicionalisht në shumë vende të botës nga gratë e familjes, zakonisht në mbledhjet familjare dhe të miqve.

Përgatitni kafen tuaj të preferuar duke vendosur sasinë e sheqerit sipas dëshirës, si dhe dy lugë kafe. Zakonisht kafeja më e përshtatshme për leximin e së ardhmes është kafe turke. Para se të filloni të pini kafen, gjithashtu mund të paraqiten edhe disa flluska në sipërfaqen e kafes të cilat nënkuptojnë ardhjen e parave. Uluni dhe shijoni filxhanin tuaj të kafes. Filxhani duhet të jetë i gjerë dhe i pjerrët në pjesën e sipërme, kurse brenda tij me një sipërfaqe të lëmuar dhe pa dekorime. Mos e derdhni kafen në asnjë mënyrë! Mbaroni kafen tuaj duke lënë një sasi të vogël në fund të filxhanit. Kapni filxhanin me dorën e majtë dhe silleni tri herë në drejtimin e akrepave të orës. Sigurohuni që kafeja të shpërndahet në të gjithë brendësinë e filxhanit. Pastaj përmbysni filxhanin në pjatëz dhe lëreni kafen që të thahet. Përveç leximit të filxhanit, ju gjithashtu mund të interpretoni edhe shenjat e kafes së mbetur të cilat paraqiten në pjatëz. Leximi i kafes duhet të bëhet nga të tjerët, nëqoftëse bëhet nga vetja atëherë është shumë e vështirë që të lexohet e ardhmja në mënyrë objektive.

z

Zagar - Fat i mirë.

Zambak - Lumturi, jetëgjatësi.

Zana - Argëtim dhe magjepsje.

Zarfi - Do t’ju vijë një lajm. Nëse figura e zarfës nuk reflektohet si e qartë, atëherë ju presin lajmet e papërshtatshme. Nëse është rrethuar me pika, ju presin humbje financiare. Nëse ëstë e rrethuar me yje ose ndonjë figure të arrmës së zjarrtë, ka mundësitë keni punë me organet shtetrore të policisë.

Zebelin - Vonesa, këmbëngulje e domosdoshme.

Zebra - Avanturë, jetë jo e rregullt. Pavendosmëri.

Zemër - Ngazëllim në jetën emocionale, kënaqësi, martesë, lumturi, shoqëri. Nëse është në fund të filxhanit – njoftim i ri, shoqërim me dikë.

Zemra - Dashuri, besim dhe besnikëri.

Zgjedhë - Dominim nga të tjerët.

Zgjua bletësh - Përparim.

Zhabë - Kujdes nga lajkat!

Zile - Lajme të papritura. Në krye të filxhanit – promovim. Në fund të filxhanit – lajme të këqija. Dy zile – gëzim. Disa zile – një martesë.

Zingjir - Një bashkim legal, një martesë ose ortakëri.

Zinxhir - Martesë ose fejesë, sukses i madh. Duhet tëmundoheni më shumë në punë.

Zjarr - Arritje. Shmangni reagimet e shpejta!

Zog - Lajme të mira.

Zogjët - Nëse janë në fluturim, atëherë shumë shpejt do të pritni lajme të mira. Nëse qëndrojnë në vend, ju pret një rrugë e sukseshme. Posaçërisht nëse janë tufë atëherë është shenjë tejet fatlume.

Zvarranik - Mik i pabesë. Dëshpërim në shoqëri, do t’ju mashtrojë shok i juaj – rrezik.

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave

+