HoroskopiShqipOfficial në Instagram!

Leximi i filxhanit

Leximi i filxhanit të kafes, ndryshe i njohur si FALL, është praktikuar tradicionalisht në shumë vende të botës nga gratë e familjes, zakonisht në mbledhjet familjare dhe të miqve.

GJ

GJARPëR - Komentimi i simbolit të gjarprit në të gjitha parathëniet e fatit me çfarëdo metode, gjithmonë nënkupton thashethemet, intrigat dhe mundësinë e komplotit ndaj jush. Armiqësi dhe situata të vështira nga të cilat shumë vështirë mund të dilni. Është shenjë paralajmëruese. Kur është fjala tek shëndeti, kjo figurë paralajmëron sëmundjen. Nëse paraqitet në fund të filxhanit, gjithnjë ka të bëjë me familjen dhe rrethin e ngushtë. Edhe kjo shenjë kombinohet me domethënien e komentit të figurave tjera që e rrethojnë.

GJERAQINë - Rrezik i papritur, xhelozi.

GJERDAN - E kapur – adhurues. E thyer – fundi i një marrëdhënie.

GJETH DRURI - lot

GJETH TëRFILI - lumturi

GJETHE - Përparim, e ardhme e mirë.

GJETHE DREDHKë - Mik i besueshëm.

GJETHI - Do të merrni një lajm të rëndësishëm. Nëse ka më shumë gjethe, do të merrni lajme të shumta me rëndësi. Nëse gjethi rrethohet me ndonjë pemë tjetër, atëherë lajmet kanë të bëjnë në lidhje me domethënien e interpretimit të vetë simbolit të pemës.

GJILPëRë - Admirim.

GJIRAFë - Mendo para se të flasësh!

GJYSëM MUAJ - ndrrim i punës

GJYSHE - "zi" në shtëpi

GJYSMëHëNA - Një udhëtim.

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave