Leximi i filxhanit

Leximi i filxhanit të kafes, ndryshe i njohur si FALL, është praktikuar tradicionalisht në shumë vende të botës nga gratë e familjes, zakonisht në mbledhjet familjare dhe të miqve.

Përgatitni kafen tuaj të preferuar duke vendosur sasinë e sheqerit sipas dëshirës, si dhe dy lugë kafe. Zakonisht kafeja më e përshtatshme për leximin e së ardhmes është kafe turke. Para se të filloni të pini kafen, gjithashtu mund të paraqiten edhe disa flluska në sipërfaqen e kafes të cilat nënkuptojnë ardhjen e parave. Uluni dhe shijoni filxhanin tuaj të kafes. Filxhani duhet të jetë i gjerë dhe i pjerrët në pjesën e sipërme, kurse brenda tij me një sipërfaqe të lëmuar dhe pa dekorime. Mos e derdhni kafen në asnjë mënyrë! Mbaroni kafen tuaj duke lënë një sasi të vogël në fund të filxhanit. Kapni filxhanin me dorën e majtë dhe silleni tri herë në drejtimin e akrepave të orës. Sigurohuni që kafeja të shpërndahet në të gjithë brendësinë e filxhanit. Pastaj përmbysni filxhanin në pjatëz dhe lëreni kafen që të thahet. Përveç leximit të filxhanit, ju gjithashtu mund të interpretoni edhe shenjat e kafes së mbetur të cilat paraqiten në pjatëz. Leximi i kafes duhet të bëhet nga të tjerët, nëqoftëse bëhet nga vetja atëherë është shumë e vështirë që të lexohet e ardhmja në mënyrë objektive.

t

Taksi - Një zhgënjim.

Tavolina - Ju pret një takim me shoqëri të gjërë. Biseda të rëndësishme në drejtim të përparimit të biznesit dhe pasurisë financiare.Lidhja e një kontrate të re me një zgjërim dhe avansim edhe më të madh të bisnesit ekzistues.

Tavolinë - Një letër që përmban lajme të mira.

Telefoni - Harresa mund t’ju shkaktojë dëme të konsiderueshme në jatën tuaj.Kjo shpeshherë nga disa vrojtues të fatit përmes filxhanit komentohet edhe marrja e ndonjë lajmi të pritur.Nëse figura paraqitet pas vënjes së gishtit për dëshirën, atëherë paraprakisht në lidhje me dëshirën tuaj, së shpejti do të merrni një lajm përmes telefonit.

Teleskop - Avanturë.

Tendë - Udhëtim.

Tenxhere - Ndihmë në shoqëri.

Tërfil - Përparim, fat i mirë, dëshirë që do të realizohet.

Therrje - Kujdes, rrezik! Ruajuni.

Thika të kryqëzuara - Diskutime

Thikë - Ndërprerje të lidhjes, ndarje, gjykim. Keqkuptime të mëdha, hidhërim. Lidhje të prishura. Afër mbajtëses së filxhanit – divorc. Në fund të filxhanit – padi në gjyq.

Thonj - Padrejtësi, pakënaqësi, mossukses.

Thua - Shokë të fshehtë, shenjë për rrezik të madh, kujdes me kë shoqëroheni.

Timon - I plotë – e ardhme e mirë, sukses i merituar. I thyer – zhgënjim. Afër qarkut të filxhanit – para të papritura.

Tinar - Një aheng.

Tokëz - Zhgënjime.

Tokmak - Skandal, një ndërmarrje e vështirë.

Top - Lajme nga ushtar ose persona me uniformë.

Top futbolli - Sukses, realizim i qëllimeve.

Top lufte - Lajme për një ushtar apo punonjës të qeverisë.

Torba (trasta) - E hapur jeni në rrezik, dikush ju përcjell. Nëse është e mbyllur dhe në fund të fixhanit, atëherë do të keni sukses t’i shmangeni një situate tejet të parëndësishme.

Torbë, çantë - Sekreti që fshihni do t’ju zbulohet.

Trekëmbësh për varje - Dështim shoqëror, armiq të hutuar.

Trekëndëshi - Nëse është i këthyer kah maja e filxhanit, ju pret një sukses i madh, nëse është i kthyer kah fundi, atëherë planet tuaja nuk do të realizohen. Te dëshira, kjo shenjë komentohet si një ituatë e koklavitur dhe e pasqaruar sa duhet.

Tren - Sipërmarrje të reja.

Trëndafil - Famë, shëndet i mirë dhe lumturi.

Trung - Një udhëtim i gjatë, vendime fatale.

Tryezë - Takim shoqëror. E rrethuar me pika – konferencë financiare.

Tub - Mendime, zgjidhje e një problemi. Mbaj mendjen hapur!

Tufë lulesh - Dashuri dhe lumturi.

Tupan - Skandal, sigurisht në punë, jokëndshëm për fillim.

Tym - Gjykim.

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave

+