Leximi i filxhanit

Leximi i filxhanit të kafes, ndryshe i njohur si FALL, është praktikuar tradicionalisht në shumë vende të botës nga gratë e familjes, zakonisht në mbledhjet familjare dhe të miqve.

Përgatitni kafen tuaj të preferuar duke vendosur sasinë e sheqerit sipas dëshirës, si dhe dy lugë kafe. Zakonisht kafeja më e përshtatshme për leximin e së ardhmes është kafe turke. Para se të filloni të pini kafen, gjithashtu mund të paraqiten edhe disa flluska në sipërfaqen e kafes të cilat nënkuptojnë ardhjen e parave. Uluni dhe shijoni filxhanin tuaj të kafes. Filxhani duhet të jetë i gjerë dhe i pjerrët në pjesën e sipërme, kurse brenda tij me një sipërfaqe të lëmuar dhe pa dekorime. Mos e derdhni kafen në asnjë mënyrë! Mbaroni kafen tuaj duke lënë një sasi të vogël në fund të filxhanit. Kapni filxhanin me dorën e majtë dhe silleni tri herë në drejtimin e akrepave të orës. Sigurohuni që kafeja të shpërndahet në të gjithë brendësinë e filxhanit. Pastaj përmbysni filxhanin në pjatëz dhe lëreni kafen që të thahet. Përveç leximit të filxhanit, ju gjithashtu mund të interpretoni edhe shenjat e kafes së mbetur të cilat paraqiten në pjatëz. Leximi i kafes duhet të bëhet nga të tjerët, nëqoftëse bëhet nga vetja atëherë është shumë e vështirë që të lexohet e ardhmja në mënyrë objektive.

n

Ndërtesë - Largim dhe zhvendosje.

Ngarkim - Gjëra të reja.

Njëbrirësh - Ndokush ju do në mënyrë të fshehtë dhe është i dashuruar tek ju. Skandal, pritje joreale.

Njerëz grup - Jeni në qendër të vëmendjes. Se ju adhurojnë shoqëria dhe rrethi, varet shumë nga figurat tjera përreth...

Njeri - Afër mbajtëses së filxhanit – një mysafir. Nëse shenja është e qartë dhe e dallueshme – mysafir me flokë të zeza. Nëse nuk është shumë e qartë – mysafir me flokë të drejta. Nëse është me krahë të shtrirë – mysafir me dhurata.

Njeri i gjymtuar - Sëmundje e shokut.

Notë muzike - E ardhme e mirë.

Numra - Luaj loto me ato numra.

Numrat - Tregojnë një periudhë kohore, numrin e ditëve para se të ndodh një ngjarje.

Nxjerrëse tapash - Kuriozitet që do të shkaktojë probleme.

Nyje e këmbës - Jostabilitet

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave

+