Leximi i filxhanit

Leximi i filxhanit të kafes, ndryshe i njohur si FALL, është praktikuar tradicionalisht në shumë vende të botës nga gratë e familjes, zakonisht në mbledhjet familjare dhe të miqve.

Përgatitni kafen tuaj të preferuar duke vendosur sasinë e sheqerit sipas dëshirës, si dhe dy lugë kafe. Zakonisht kafeja më e përshtatshme për leximin e së ardhmes është kafe turke. Para se të filloni të pini kafen, gjithashtu mund të paraqiten edhe disa flluska në sipërfaqen e kafes të cilat nënkuptojnë ardhjen e parave. Uluni dhe shijoni filxhanin tuaj të kafes. Filxhani duhet të jetë i gjerë dhe i pjerrët në pjesën e sipërme, kurse brenda tij me një sipërfaqe të lëmuar dhe pa dekorime. Mos e derdhni kafen në asnjë mënyrë! Mbaroni kafen tuaj duke lënë një sasi të vogël në fund të filxhanit. Kapni filxhanin me dorën e majtë dhe silleni tri herë në drejtimin e akrepave të orës. Sigurohuni që kafeja të shpërndahet në të gjithë brendësinë e filxhanit. Pastaj përmbysni filxhanin në pjatëz dhe lëreni kafen që të thahet. Përveç leximit të filxhanit, ju gjithashtu mund të interpretoni edhe shenjat e kafes së mbetur të cilat paraqiten në pjatëz. Leximi i kafes duhet të bëhet nga të tjerët, nëqoftëse bëhet nga vetja atëherë është shumë e vështirë që të lexohet e ardhmja në mënyrë objektive.

v

Vajzë - Nder në familje.

Valigjja - Do të merrni një lajm të rëndësishëm dhe tejet të pritur nga një person.Dikush do t’ju vizitojë befasisht. Gjithnjë, edhe këtë figure, gjatë interpretimit, kombinojeni me figurat tjera që e rrethojnë.

Valltar - Zhgënjim.

Vargmalet - Nëse shihen qartë atëherë ju pret sukses i madh në të gjitha lëmenjtë e jetës. Nëse janë ngapak të lakuara, ju pret konkretisht fitim financiar.

Varka - Nëse është në maje të filxhanit, paralajmërim i një udhëtimi. Nëse është në mes, dashuria romantike. Nëse është afër fundit, llafosje me të dashurin dhe probleme familjare në lidhje me tradhtinë që është bërë nga ana juaj.

Varr - Vdekje e të afërmve.

Vaskë - Zhgënjim.

Vathë - Keqkuptim.

Vazo - Dinjitet. Shërbim ndaj shoqërisë. Martesë.

Vazo piperi - Një sekret i mundimshëm.

Vazo tavoline - Një mik në nevojë.

Ventilator - Flirtim, pamaturi.

Veshi - Lajme të quditshme, do të befasohesh

Veturë - E mbushur – vdekje e një shoku, veturë e zbrazët – udhëtim i papritur.

Veza - Paralajmërim i periodës që do t’ju sjellë sukses në çdo lëmië të jetës.Edhe ky symbol zbut domethënien negative të simboleve tjera që e rrethojnë.

Vija - Vijat vertikale janë qëllimet tuaja në jetë. Vija sa më e madhe dhe e errët, aq më mirë rezultati bëhet. Nëse vija arrin buzën e kupës, ajo konsiderohet e mbara për atë qëllim. Të gjitha vijat apo shtigjet e drejta tregojnë një plan të qartë me qëllime specifike, ndërsa vijat e valëzuara ose të prishura nënkuptojnë pasiguri.

Vijat - Është me rëndësi të ceket se figurat e vijave komentohen në nënyrë të veçantë kur janë më larg nga figurat e tjera dhe më së shpeshti si përbërje në afërsi të ndonjë figure tjetër Nëse këto vija janë të drejta dhe të qarta, sukses i shpejtë.Nëse janë të lakuara dhe parabolike, atëherë suksesi është i arritshëm, por do të vijë më ngadalë dhe tërthorazi.

Vijë - E drejtë dhe e qartë – udhëtim, përparim, sukses, vijë e lakuar – dëshpërim, vijë e pjerrët – gabim në punë.

Violina - Shokët dhe miqtë ju gjelozojnë dhe nuk dëshirojnë që të keni sukses në jetë. Ju kurdisin gracka nga pas, kurse në fytyrë ju lavdërojnë dhe lajkatojnë me komplimente.

Violinë - Egotizëm.

Vishnje - Një lidhje dashurie e lumtur. Lumturi në punë.

Vozë - Jeni duke mbajtur shpresë.

Vrapues - Nuk veni baste.

Vrima e çelësit - Kujdes nga kureshtja e kotë!

Vullkan - Gjërat janë jashtë kontrollit tuaj.

Gjej shenjën tuaj

Këtu mund të gjeni shenjën tuaj të horoskopit duke zgjedhur datëlindjën tuaj.

Përshtatja e shenjave

+